Hypotheekadviseur Almere

Ben je op zoek naar een nieuw huis in Almere, of zoek je meer woonruimte? Een onbezorgd gevoel en de beste hypotheekkeuze: je fixt het samen met Frits.

Gratis afspraak maken
architecture-gbad29b87c_640

Wat kun je van ons verwachten?

user_headset_icon
Een gratis hypotheekgesprek met een gecertificeerde adviseur
chart_user_icon
Inzicht in je mogelijkheden en berekeningen via je eigen dashboard
list_check_Icon
Een volledig verzorgd aanvraagtraject van offerte tot notaris
Hypotheekgesprek inplannen

Hypotheekadvies in Almere

Almere is de perfecte stad voor mensen die wel grote steden als Amsterdam dichtbij willen hebben, maar toch in een rustigere stad willen wonen. Almere heeft niet de toeristische drukte van Amsterdam, maar heeft alsnog wel een gezellige binnenstad met bewonderenswaardige architectuur en genoeg restaurantjes om te ontdekken. Bovendien is er rondom Almere genoeg natuur te vinden, zo kan je lekker uitwaaien op het Almeerderstrand of tot rust komen in het bosgebied Almeerderhout.

Wil je een huis kopen in Almere? Met onze Biedverzekering wordt de kans dat jouw bod op een huis het winnende bod zal zijn een stuk groter. Zo versla jij de rest van de bieders!

Biedverzekering

Versla de huizenmarkt: ruim 4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering

Met onze Biedverzekering heb jij een streepje voor tijdens het bieden op jouw droomhuis. Je kunt met onze Biedverzekering zelfs bieden zonder voorbehoud van financiering!

 
Biedverzekering aanvragen
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Belangrijke aandachtspunten als hypotheekadviseur in Almere

Bij het kopen van een huis in Almere, zijn er een aantal zaken waar je als hypotheekadviseur extra op let en waar wij dan ook uitgebreid bij stil staan tijdens het hypotheekadvies.

WAllet

 

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Ga je een appartement kopen in Almere? Grote kans dat je dan te maken krijgt met een VvE (Vereniging van Eigenaren). Je wordt hier dan verplicht lid van.

 

Shield blue

 

Doorlooptijd

Het rondmaken van je hypotheek - ook wel doorlooptijd genoemd - duurt gemiddeld 13-40 werkdagen. Dit hangt af van je situatie maar ook van de bank die je kiest.

 

Graph

 

Bouwkundige Keuring

Het is dan wel niet verplicht, maar toch kan een bouwkundige keuring handig zijn! Daarmee weet je namelijk precies of jouw nieuwe huis in Almere gebreken heeft. 

 

Wij vergelijken álle banken op rente en voorwaarden

Hypotheekrentes vergelijken

Een hypotheek in Almere afsluiten met Frits: zo gaat dat

Frits is nog niet te vinden in Almere, maar dat maakt ook niet uit! Wij werken namelijk volledig digitaal. Dit scheelt in de kosten. Je krijgt onafhankelijk advies, persoonlijke service én een vaste lage prijs.

We nemen de tijd om jou alles uit te leggen, op zo'n manier dat jij het na kunt vertellen.

Gratis hypotheekgesprek inplannen
1
Zelf rekenen
Zelf rekenen

Uitgebreid berekenen met onze rekentools

Met onze rekentools, dashboard en de uitgebreide kennisbank kom je al een heel eind in het zelf berekenen van je mogelijkheden in. Dit kun je zelf al doen:

  • Een uitgebreide berekening maken van jouw leenruimte
  • Alle banken bekijken en vergelijken met onze volledige bankenlijst
  • Je goed inlezen in jouw situatie
  • Jouw hypotheek keuzes op korte en lange termijn inzien
2
Eerste gesprek
Eerste gesprek

Hypotheekgesprek met Fritsanalyse

Tijdens de Fritsanalyse verkennen we de mogelijkheden voor jouw hypotheek. Samen met jouw adviseur maak je berekeningen die je kunt terugzien en aanpassen in je eigen dashboard. 24 uur per dag. Dit geeft je alle controle: jij kunt namelijk alles zien wat wij zien.

Starters, verhuizers en oversluiters. Verschillende Fritsanalyses, met hetzelfde resultaat: Inzicht in jouw situatie. Het gesprek is gratis en duurt 45 minuten. Zullen we?

3
Adviesgesprek
Adviesgesprek

Met je adviseur alle keuzes maken

Als je klaar bent om je hypotheek te kiezen ga je samen met je adviseur de diepte in. Alle scenario’s en opties worden besproken en vergeleken, zodat jij de beste keuzes kunt maken voor je persoonlijke situatie.
4
Renteaanbod
Renteaanbod

Renteaanbod aanvragen bij de bank

Zodra je samen met je adviseur de beste hypotheek hebt uitgezocht gaat je adviseur het renteaanbod aanvragen bij de bank. In het renteaanbod vind je het maximaal te lenen bedrag, de rentetarieven, de rentevaste periode en de (definitieve) lijst met documenten die de bank nodig heeft bij het beoordelen van je hypotheekaanvraag.
5
Hypotheekaanvraag
Hypotheekaanvraag

Hypotheekstukken aanleveren aan de bank

Voor het rondkrijgen van je hypotheek, zul je flink wat documenten moeten aanleveren. Wij begeleiden jou hierin: we zorgen dat de juiste stukken op tijd bij de bank komen en dat de aanvraagprocedure zo soepel mogelijk verloopt. Het is tenslotte al spannend genoeg.
6
Akkoord
Akkoord

Op naar de notaris

Het leukste deel van het proces. Nu de aanvraag akkoord is, hoef je alleen nog maar naar de notaris om het definitief te maken. Tijd voor champagne!

Consumentenbond
1200px-Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg
Volkskrant
RTL nieuws
NRC_logo.svg
Radar

Klanten in Almere over ons hypotheekadvies

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.

Kiyoh
1146 beoordelingen
Rating Image 9.6
Heldere uitleg wat betreft de hypotheekkeuze en stappen
Fijne ervaring met adviseur Marcel P. Goed geholpen, alle tijd voor vragen en gesprekken zijn makkelijk vanuit huis in te plannen. Alle informatie is duidelijk en overzichtelijk in te zien in op het dashboard van de website. Inleveren van de benodigde documenten voor de hypotheek is ook duidelijk gespecificeerd en daardoor vrij eenvoudig als checklist. De documenten worden snel gecontroleerd en de back office is goed bereikbaar voor eventuele vragen inzake de documenten. Ook later op de avond kan er nog contact zijn.

Fijne ervaring met adviseur Marcel P. Goed geholpen, alle tijd voor vragen en gesprekken zijn makkelijk vanuit huis in te plannen. Alle informatie is ...

Marcel uit Almere
24-10-2023
Helder en snel geregeld!
Fijn contact gehad met Marco. Hij heeft altijd de tijd genomen om alles goed uit te leggen en de verschillende scenario’s door te spreken. De controle van de back-office op de ingeleverde is heel fijn. Hierdoor is de aanvraag bij de hypotheekverstrekker heel snel gegaan.

Fijn contact gehad met Marco. Hij heeft altijd de tijd genomen om alles goed uit te leggen en de verschillende scenario’s door te spreken. De controle...

Dominique uit Almere
6-10-2023
Fijne samenwerking, alles snel geregeld!
Er werdt snel geschakeld, uitgebreid de tijd genomen voor uitleg en de bereikbaarheid was ook top. Fijn samen gewerkt met Bertrick en super snel (binnen 3 weken!) de hyptheek rond.

Er werdt snel geschakeld, uitgebreid de tijd genomen voor uitleg en de bereikbaarheid was ook top. Fijn samen gewerkt met Bertrick en super snel (binn...

Dirk uit Almere
26-09-2023
Prettige samenwerking, duidelijk advies en heldere procedure.
De kennismaking, de samenwerking en de vervolgstappen zijn duidelijk. De adviseur kwam vriendelijk en vakkundig over. Na het doornemen van onze situatie en alle mogelijke scenarios zijn we tot een goed advies en bijbehorende hypotheek gekomen.

De kennismaking, de samenwerking en de vervolgstappen zijn duidelijk. De adviseur kwam vriendelijk en vakkundig over. Na het doornemen van onze situat...

Lennaert uit Almere
4-11-2022
Good experience
Our experience was good in general, Nick our advisor helped us a lot. However, we didn't like that we had to work with different advisors. Especially when our case was handed to Migiel, he was very unbothered and didn't even care. Even sometimes he told us I replied to your email, where in fact we didn't receive anything except after we close the call with him.

Our experience was good in general, Nick our advisor helped us a lot. However, we didn't like that we had to work with different advisors. Especially ...

Abed uit Almere
28-10-2022
snel inzicht
door het invoeren van een aantal basisgegevens heb je snel een globaal overzicht van de kosten. Prima om je te oriënteren.

door het invoeren van een aantal basisgegevens heb je snel een globaal overzicht van de kosten. Prima om je te oriënteren.

Albert uit Almere
14-06-2022
helder en duidelijk
Door het invoeren van een aantal bedragen krijg snel en duidelijk inzicht wat je moet betalen en waarvoor met een duidelijk uitkomst van je maandlasten

Door het invoeren van een aantal bedragen krijg snel en duidelijk inzicht wat je moet betalen en waarvoor met een duidelijk uitkomst van je maandlaste...

Albert uit Almere
3-05-2022
Ik beveel Frits aan
Zeer goede advies Begeleiding Communicatie

Zeer goede advies Begeleiding Communicatie

Maria Mihatovic uit Almere
27-04-2022
Goede en snelle afhandeling
Wij zijn geholpen met een hypotheek voor een ander huis. De hulp was goed en snel. Frits is tevens goedkoper dan veel andere partijen.

Wij zijn geholpen met een hypotheek voor een ander huis. De hulp was goed en snel. Frits is tevens goedkoper dan veel andere partijen.

Wendy uit Almere
22-02-2022
Duidelijkheid en eerlijkheid
Goede info en inzicht in de mogelijkheden via de site.

Goede info en inzicht in de mogelijkheden via de site.

Hans uit Almere
18-12-2021
Prima hypotheek intermediair !
Fijne ervaring gehad met ikbenfrits. Hypotheek adviseur: goed. Backoffice: goed Telefoniste: matig. Lange wachttijden. Veel vragen. Zeker voor verbetering vatbaar ! Prima website en eigen account. Heel overzichtelijk. Goed taal woordgebruik. Grooste voordeel: je kan (bijna) ALLE hypotheek verstrekkers met elkaar vergelijken! Zo kan je de beste uitkiezen voor je eigen situatie. Top! Mn complimenten voor de eigen account.

Fijne ervaring gehad met ikbenfrits. Hypotheek adviseur: goed. Backoffice: goed Telefoniste: matig. Lange wachttijden. Veel vragen. Zeker voor verbete...

Tom uit Almere
14-07-2021
Gevraagd verhoging woning verbetering
Ik wil mijn bestaande hypo ver hogen met 50K woning is meer Waard 290K taxatie vorig jaar Hypotheek in 197280 en inschrijving 260 k

Ik wil mijn bestaande hypo ver hogen met 50K woning is meer Waard 290K taxatie vorig jaar Hypotheek in 197280 en inschrijving 260 k

Simon Odinga uit Almere
9-07-2021
Vriendelijk en geduldig
Mijn eerste gesprek beviel al goed en ook de kosten die daar mee bemoeid zijn vind ik niet te duur en niet te goedkoop. Alles word duidelijk uitgelegd en je krijg genoeg informatie en bij vragen kan je ze bellen.

Mijn eerste gesprek beviel al goed en ook de kosten die daar mee bemoeid zijn vind ik niet te duur en niet te goedkoop. Alles word duidelijk uitgelegd...

Anja uit Almere
30-06-2021
Uitstekend resultaat dankzij een uitstekende adviseur
Humbert was vriendelijk en ervaren hij heeft vroeg in het proces een uitkomst kunnen schetsen die ook werkelijk uitkwam. Als jonge ondernemer had ik geen betere adviseur kunnen wensen :)

Humbert was vriendelijk en ervaren hij heeft vroeg in het proces een uitkomst kunnen schetsen die ook werkelijk uitkwam. Als jonge ondernemer had ik ...

Goran uit Almere
4-05-2021
Ontzettend blij dat ik voor Ikbenfrits gekozen heb!
Het was een spannend traject waarbij de adviseurs van Ikbenfrits mij enorm goed hebben geholpen! De klant staat echt centraal en ze nemen je met elke stap mee in het proces zodat je alles zelf goed kunt bijhouden. Top!

Het was een spannend traject waarbij de adviseurs van Ikbenfrits mij enorm goed hebben geholpen! De klant staat echt centraal en ze nemen je met elke ...

Romy uit Almere
18-03-2021

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen, we hebben hier de meest voorkomende veelgestelde vragen voor je verzameld. Nog meer vragen? Een overzicht kun je vinden op onze FAQ pagina

Waarom is het verstandig om voor een onafhankelijke hypotheekadviseur te kiezen?

Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt alle banken zodat jij de beste voorwaarden en rente kunt krijgen. Banken doen dit niet, zij bieden alleen hun eigen producten aan waaruit je kunt kiezen. Omdat je bij een onafhankelijke adviseur veel keuze hebt, kun je vaak ook een voordeligere hypotheek vinden. Dat kan behoorlijk wat schelen over de jaren heen.

Wat kun je verwachten van een eerste hypotheekgesprek?

Je kunt kiezen of je met je hypotheekadviseur wilt bellen of videobellen. Tijdens dit gesprek kun je in jouw persoonlijke dashboard meekijken zodat je kunt zien welke analyses en berekeningen er gemaakt worden. Ook kun je deze berekeningen later terugzien of zelf aanpassen. We vinden het belangrijk dat dit gesprek zo concreet mogelijk voor je is, daarom wordt in dit gesprek al 80% besproken.

Hoeveel kost hypotheekadvies bij Frits?

Over de prijzen van onze diensten zijn we graag zo transparant mogelijk. We werken daarom met vaste tarieven. Heb jij een speciale situatie? Dan betaal je soms wat extra omdat het de adviseur meer werk kost. 

Is hypotheekadvies bij oversluiten slim?

Ook wanneer je je hypotheek gaat oversluiten, is het handig om eerst hypotheekadvies in te winnen. Vaak biedt een andere bank namelijk voordeligere rentes dan jouw eigen bank. Een adviseur helpt je met het kiezen van de beste bank voor jouw situatie. Het uiteindelijk doel is natuurlijk dat je maandlasten op deze manier lager worden.

Geven jullie ook hypotheekadvies aan ZZP’ers?

Zeker weten. Je kunt met deze tool berekenen wat je maximale hypotheek wordt als je werkt als zelfstandige. Als je daarna besluit om door te gaan met Frits, krijg je een gesprek met een adviseur die gespecialiseerd is in ZZP'ers en de betreffende regelgeving. Zo krijg je de best mogelijke service.

Enthousiast geworden?

We nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Gratis afspraak maken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.