Hypotheekadviseur Arnhem

Wil je een huis kopen in het bruisende Arnhem? Een onbezorgd gevoel en de beste hypotheekkeuze: je fixt het samen met Frits.

Gratis afspraak maken
zypendaal-gc25eb5da8_640

Wat kun je van ons verwachten?

user_headset_icon
Een gratis hypotheekgesprek met een gecertificeerde adviseur
chart_user_icon
Inzicht in je mogelijkheden en berekeningen via je eigen dashboard
list_check_Icon
Een volledig verzorgd aanvraagtraject van offerte tot notaris
Hypotheekgesprek inplannen

Wonen in Arnhem

Arnhem staat bekend als de Groene stad aan de Rijn. Er is dan ook veel natuur in en om de stad te vinden. Maar aan gezelligheid kom je in Arnhem ook niks te kort! Het centrum vol winkels en restaurants biedt genoeg mogelijkheden. En natuurlijk worden er van tijd tot tijd diverse evenementen in de stad georganiseerd. Kortom, Arnhem is een bruisende stad met naast veel natuur ook genoeg creativiteit en cultuur. 

Wil je een huis kopen in deze stad? Met onze Biedverzekering wordt jouw kans op een huis in het bruisende Arnhem een stuk groter!

Biedverzekering

Versla de huizenmarkt: ruim 4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering

Met onze Biedverzekering heb jij een streepje voor tijdens het bieden op jouw droomhuis. Je kunt met onze Biedverzekering zelfs bieden zonder voorbehoud van financiering!

 
Biedverzekering aanvragen
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Belangrijke aandachtspunten als hypotheekadviseur in Arnhem

Bij het kopen van een huis in Arnhem, zijn er een aantal zaken waar je als hypotheekadviseur extra op let en waar wij dan ook uitgebreid bij stil staan tijdens het hypotheekadvies.

Shield blue

 

Doorlooptijd

Het rondmaken van je hypotheek - ook wel doorlooptijd genoemd - duurt gemiddeld 13-40 werkdagen. Dit hangt af van je situatie maar ook van de bank die je kiest.

 

Graph

 

Rentevaste periode

Het is natuurlijk ook belangrijk welke rentevaste periode je kiest voor je huis in Arnhem. De duur daarvan hangt af van jouw situatie en jouw wensen. 

 

WAllet

 

Vereniging van Eigenaars (VvE)

Ga je een appartement kopen in Arnhem? Grote kans dat je dan te maken krijgt met een VvE (Vereniging van Eigenaren). Je wordt hier dan verplicht lid van.

 

Wij vergelijken álle banken op rente en voorwaarden

Hypotheekrentes vergelijken

Een hypotheek in Arnhem afsluiten met Frits: zo gaat dat

Frits heeft nog geen kantoor in Arnhem, maar dat maakt ook niet uit! Wij werken namelijk volledig digitaal. Dit scheelt in de kosten. Je krijgt onafhankelijk advies, persoonlijke service én een vaste lage prijs.

We nemen de tijd om jou alles uit te leggen, op zo'n manier dat jij het na kunt vertellen.

Gratis hypotheekgesprek inplannen
1
Zelf rekenen
Zelf rekenen

Uitgebreid berekenen met onze rekentools

Onze geavanceerde online rekentools, samen met je persoonlijke dashboard en een uitgebreide databank van kennis, stellen je in staat om zelf een goede inschatting te maken van hoeveel je maximaal kunt lenen. Voordat je een afspraak maakt, kun je zelf al de volgende stappen zetten:

  • Een uitgebreide berekening maken van jouw leenruimte
  • Vergelijk alle banken op basis van rentetarieven en voorwaarden
  • Verdiep je in de aspecten die voor jouw specifieke situatie van belang zijn
  •  Overweeg jouw hypotheekopties voor de korte en lange termijn.
2
Eerste gesprek
Eerste gesprek

Hypotheekgesprek met Fritsanalyse

Tijdens ons vrijblijvende hypotheekgesprek verkennen we jouw mogelijkheden voor een hypotheek. Samen met je adviseur voer je berekeningen uit, die je zelf kunt inzien en wijzigen via je eigen dashboard.

Het maakt niet uit of je een eerste koper, een verhuizer of iemand bent die zijn hypotheek wil oversluiten; onze Fritsanalyser biedt duidelijkheid over je financiële situatie. Dit initiële gesprek is kosteloos en neemt ongeveer 45 minuten in beslag. Zullen we een afspraak maken?

3
Adviesgesprek
Adviesgesprek

Met je adviseur alle keuzes maken

Sta je op het punt om een hypotheek te kiezen? Je adviseur en jij zullen samen alle mogelijke scenario's en opties doornemen en beoordelen. Dit zorgt ervoor dat je de beste beslissing neemt die aansluit bij jouw persoonlijke behoeften.
4
Renteaanbod
Renteaanbod

Aanvraag renteaanbod

Zodra je een beslissing hebt genomen, zal je adviseur een renteaanbod bij de gekozen bank aanvragen. Dit aanbod zal details bevatten zoals je maximale leenbedrag, de rentetarieven en de gekozen rentevaste periode. Ook zal er een lijst bij zitten met de documenten die de bank nodig heeft om je aanvraag te beoordelen.
5
Documenten aanleveren aan de bank
Documenten aanleveren aan de bank

Hypotheekstukken aanleveren aan de bank

Het is essentieel dat je de benodigde documenten tijdig aanlevert om je hypotheekproces voorspoedig te laten verlopen. Wij assisteren je bij het verzamelen en indienen van de juiste papieren zodat je hier geen zorgen om hebt.
6
Akkoord
Akkoord

Op naar de notaris

Nu komt het leukste onderdeel van het proces. Het enige wat je nog te doen staat, is naar de notaris gaan om de koop te bezegelen. Je kunt de champagne alvast koud zetten!

Consumentenbond
1200px-Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg
Volkskrant
RTL nieuws
NRC_logo.svg
Radar

Klanten in Arnhem over  ons hypotheekadvies

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.

Kiyoh
1160 beoordelingen
Rating Image 9.6
Fijn en duidelijk gesprek
Hi ik heb gesproken met Judie van Frits.nl. Tijdens ons gesprek ben ik uitstekend geadviseerd tav mijn wensen en opties. Nog bedankt voor het goede gesprek.

Hi ik heb gesproken met Judie van Frits.nl. Tijdens ons gesprek ben ik uitstekend geadviseerd tav mijn wensen en opties. Nog bedankt voor het goede g...

Jc uit Arnhem
23-09-2022
wel goed zoeken naar alle berekeningen van de oude geldverstrekkers
goed geholpen, geduld = schone zaak, website blijft geduldig openstaan, geen vragen,, bent u er nog,, , deze vraag moet u beantwoorden. kortom GOED

goed geholpen, geduld = schone zaak, website blijft geduldig openstaan, geen vragen,, bent u er nog,, , deze vraag moet u beantwoorden. kortom GOED

H Veltkamp uit Arnhem
26-05-2022
Duidelijk
Er wordt duidelijk uitgelegd wat Ikbenfrits doet en wat ze van jou verwachten.

Er wordt duidelijk uitgelegd wat Ikbenfrits doet en wat ze van jou verwachten.

Chantal uit Arnhem
19-12-2021
prima
Hoewel uiteindelijk niet in zee gegaan met IkbenFrits vanwege onze voorkeur voor de wat persoonlijkere benadering van een lokale hypotheekadviseur was de ervaring verder positief.

Hoewel uiteindelijk niet in zee gegaan met IkbenFrits vanwege onze voorkeur voor de wat persoonlijkere benadering van een lokale hypotheekadviseur was...

Karst uit Arnhem
14-12-2021
Prettige en fijne club met een vast aanspreekpunt en korte lijnen
De vaste adviseur die je krijgt is heel kundig. De lijnen waren kort en hij speelde in op actuele situaties. Je kon op bijna elk gewenst moment wel even contact zoeken om zaken te bespreken. Het voordeel is dat je vanuit huis in je eigen tijd veel zaken kunt regelen online. Je hoeft niet apart naar een kantoor te komen en afspraken zijn soms dezelfde dag nog uit te voeren. Al met al zijn wij bijna een jaar bezig geweest om ons droomhuis te vinden. Al die tijd heb ik contact gehad om te kijken of het huis dat we tegen kwamen konden betalen. Elke keer weer geduldig te woord gestaan. Uiteindelijk hadden we een match met een huis en hebben we flink kunnen doorpakken. Het is wel handig dat je zelf wat inzicht hebt in je situatie en dat je weet waar je documenten vandaan moet halen. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd bellen of mailen of online chatten.

De vaste adviseur die je krijgt is heel kundig. De lijnen waren kort en hij speelde in op actuele situaties. Je kon op bijna elk gewenst moment wel ev...

Frederik uit Arnhem
11-03-2021
Uitstekend
Advies gevraagd om mijn hypotheek over te sluiten. Hun advies was om het nu niet te doen. Dat viel mij best tegen. Wel heel blij was ik met hun eerlijke advies. Ik heb tweemaal telefonisch contact gehad een adviseuse. Dat was bij elkaar ruim een uur. Dat was geheel gratis. Ze zijn er dus niet op uit om koste wat het kost geld aan je te verdienen. Dat waardeer ik zeer. Hoewel het advies voor mij negatief, viel er toch een last van mijn schouders, omdat ik me eindelijk met hun hulp in deze materie had verdiept. Top dus!

Advies gevraagd om mijn hypotheek over te sluiten. Hun advies was om het nu niet te doen. Dat viel mij best tegen. Wel heel blij was ik met hun eerli...

Annelies uit Arnhem
30-10-2020
Transparant!
Ik heb een fijn chatgesprek gehad met Angelina. Geen idee of dit haar echte of fictieve naam is maar goed. Daar waar wij bij de Hypotheker aan tafel zaten voor zo'n ongeveer 45 min, heeft zij al onze vragen weten te beantwoorden in een kwartier. Daarbij heeft ze ook goede aanvullingen meegegeven op onze vragen!

Ik heb een fijn chatgesprek gehad met Angelina. Geen idee of dit haar echte of fictieve naam is maar goed. Daar waar wij bij de Hypotheker aan tafel z...

Chantal uit Arnhem
21-10-2020
Snel informatie
Gemakkelijk om een eerste indruk te krijgen wat je kunt lenen.

Gemakkelijk om een eerste indruk te krijgen wat je kunt lenen.

Rita uit Arnhem
25-08-2020

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen, we hebben hier de meest voorkomende veelgestelde vragen voor je verzameld. Nog meer vragen? Een overzicht kun je vinden op onze FAQ pagina

Waarom is het verstandig om voor een onafhankelijke hypotheekadviseur te kiezen?

Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt alle banken zodat jij de beste voorwaarden en rente kunt krijgen. Banken doen dit niet, zij bieden alleen hun eigen producten aan waaruit je kunt kiezen. Omdat je bij een onafhankelijke adviseur veel keuze hebt, kun je vaak ook een voordeligere hypotheek vinden. Dat kan behoorlijk wat schelen over de jaren heen.

Wat kun je verwachten van een eerste hypotheekgesprek?

Je kunt kiezen of je met je hypotheekadviseur wilt bellen of videobellen. Tijdens dit gesprek kun je in jouw persoonlijke dashboard meekijken zodat je kunt zien welke analyses en berekeningen er gemaakt worden. Ook kun je deze berekeningen later terugzien of zelf aanpassen. We vinden het belangrijk dat dit gesprek zo concreet mogelijk voor je is, daarom wordt in dit gesprek al 80% besproken.

Hoeveel kost hypotheekadvies bij Frits?

Over de prijzen van onze diensten zijn we graag zo transparant mogelijk. We werken daarom met vaste tarieven. Heb jij een speciale situatie? Dan betaal je soms wat extra omdat het de adviseur meer werk kost. 

Is hypotheekadvies bij oversluiten slim?

Ook wanneer je je hypotheek gaat oversluiten, is het handig om eerst hypotheekadvies in te winnen. Vaak biedt een andere bank namelijk voordeligere rentes dan jouw eigen bank. Een adviseur helpt je met het kiezen van de beste bank voor jouw situatie. Het uiteindelijk doel is natuurlijk dat je maandlasten op deze manier lager worden.

Geven jullie ook hypotheekadvies aan ZZP’ers?

Zeker weten. Je kunt met deze tool berekenen wat je maximale hypotheek wordt als je werkt als zelfstandige. Als je daarna besluit om door te gaan met Frits, krijg je een gesprek met een adviseur die gespecialiseerd is in ZZP'ers en de betreffende regelgeving. Zo krijg je de best mogelijke service.

Enthousiast geworden?

We nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Gratis afspraak maken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.