Hypotheekadviseur Arnhem

Wil je een huis kopen in het bruisende Arnhem? Een onbezorgd gevoel en de beste hypotheekkeuze: je fixt het samen met Frits.

Gratis afspraak maken
zypendaal-gc25eb5da8_640

Wat kun je van ons verwachten?

user_headset_icon
Een gratis hypotheekgesprek met een gecertificeerde adviseur
chart_user_icon
Inzicht in je mogelijkheden en berekeningen via je eigen dashboard
list_check_Icon
Een volledig verzorgd aanvraagtraject van offerte tot notaris
Hypotheekgesprek inplannen

Wonen in Arnhem

Arnhem staat bekend als de Groene stad aan de Rijn. Er is dan ook veel natuur in en om de stad te vinden. Maar aan gezelligheid kom je in Arnhem ook niks te kort! Het centrum vol winkels en restaurants biedt genoeg mogelijkheden. En natuurlijk worden er van tijd tot tijd diverse evenementen in de stad georganiseerd. Kortom, Arnhem is een bruisende stad met naast veel natuur ook genoeg creativiteit en cultuur. 

Wil je een huis kopen in deze stad? Met onze Biedverzekering wordt jouw kans op een huis in het bruisende Arnhem een stuk groter!

Biedverzekering

Versla de huizenmarkt: ruim 4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering

Met onze Biedverzekering heb jij een streepje voor tijdens het bieden op jouw droomhuis. Je kunt met onze Biedverzekering zelfs bieden zonder voorbehoud van financiering!

 
Biedverzekering aanvragen
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Belangrijke aandachtspunten als hypotheekadviseur in Arnhem

Bij het kopen van een huis in Arnhem, zijn er een aantal zaken waar je als hypotheekadviseur extra op let en waar wij dan ook uitgebreid bij stil staan tijdens het hypotheekadvies.

Shield blue

 

Doorlooptijd

Het rondmaken van je hypotheek - ook wel doorlooptijd genoemd - duurt gemiddeld 13-40 werkdagen. Dit hangt af van je situatie maar ook van de bank die je kiest.

 

Graph

 

Rentevaste periode

Het is natuurlijk ook belangrijk welke rentevaste periode je kiest voor je huis in Arnhem. De duur daarvan hangt af van jouw situatie en jouw wensen. 

 

WAllet

 

Vereniging van Eigenaars (VvE)

Ga je een appartement kopen in Arnhem? Grote kans dat je dan te maken krijgt met een VvE (Vereniging van Eigenaren). Je wordt hier dan verplicht lid van.

 

Wij vergelijken álle banken op rente en voorwaarden

Hypotheekrentes vergelijken

Een hypotheek in Arnhem afsluiten met Frits: zo gaat dat

Frits heeft nog geen kantoor in Arnhem, maar dat maakt ook niet uit! Wij werken namelijk volledig digitaal. Dit scheelt in de kosten. Je krijgt onafhankelijk advies, persoonlijke service én een vaste lage prijs.

We nemen de tijd om jou alles uit te leggen, op zo'n manier dat jij het na kunt vertellen.

Gratis hypotheekgesprek inplannen
1
Zelf rekenen
Zelf rekenen

Uitgebreid berekenen met onze rekentools

Met onze rekentools, dashboard en de uitgebreide kennisbank kom je al een heel eind in het zelf berekenen van je mogelijkheden in. Dit kun je zelf al doen:

  • Een uitgebreide berekening maken van jouw leenruimte
  • Alle banken bekijken en vergelijken met onze volledige bankenlijst
  • Je goed inlezen in jouw situatie
  • Jouw hypotheek keuzes op korte en lange termijn inzien
2
Eerste gesprek
Eerste gesprek

Hypotheekgesprek met Fritsanalyse

Tijdens de Fritsanalyse verkennen we de mogelijkheden voor jouw hypotheek. Samen met jouw adviseur maak je berekeningen die je kunt terugzien en aanpassen in je eigen dashboard. 24 uur per dag. Dit geeft je alle controle: jij kunt namelijk alles zien wat wij zien.

Starters, verhuizers en oversluiters. Verschillende Fritsanalyses, met hetzelfde resultaat: Inzicht in jouw situatie. Het gesprek is gratis en duurt 45 minuten. Zullen we?

3
Adviesgesprek
Adviesgesprek

Met je adviseur alle keuzes maken

Als je klaar bent om je hypotheek te kiezen ga je samen met je adviseur de diepte in. Alle scenario’s en opties worden besproken en vergeleken, zodat jij de beste keuzes kunt maken voor je persoonlijke situatie.
4
Renteaanbod
Renteaanbod

Renteaanbod aanvragen bij de bank

Zodra je samen met je adviseur de beste hypotheek hebt uitgezocht gaat je adviseur het renteaanbod aanvragen bij de bank. In het renteaanbod vind je het maximaal te lenen bedrag, de rentetarieven, de rentevaste periode en de (definitieve) lijst met documenten die de bank nodig heeft bij het beoordelen van je hypotheekaanvraag.
5
Hypotheekaanvraag
Hypotheekaanvraag

Hypotheekstukken aanleveren aan de bank

Voor het rondkrijgen van je hypotheek, zul je flink wat documenten moeten aanleveren. Wij begeleiden jou hierin: we zorgen dat de juiste stukken op tijd bij de bank komen en dat de aanvraagprocedure zo soepel mogelijk verloopt. Het is tenslotte al spannend genoeg.
6
Akkoord
Akkoord

Op naar de notaris

Het leukste deel van het proces. Nu de aanvraag akkoord is, hoef je alleen nog maar naar de notaris om het definitief te maken. Tijd voor champagne!

Consumentenbond
1200px-Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg
Volkskrant
RTL nieuws
NRC_logo.svg
Radar

Klanten in Arnhem over  ons hypotheekadvies

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.

Kiyoh
1098 beoordelingen
Rating Image 8.7
Fijn en duidelijk gesprek
Hi ik heb gesproken met Judie van Frits.nl. Tijdens ons gesprek ben ik uitstekend geadviseerd tav mijn wensen en opties. Nog bedankt voor het goede gesprek.

Hi ik heb gesproken met Judie van Frits.nl. Tijdens ons gesprek ben ik uitstekend geadviseerd tav mijn wensen en opties. Nog bedankt voor het goede g...

Jc uit Arnhem
23-09-2022
wel goed zoeken naar alle berekeningen van de oude geldverstrekkers
goed geholpen, geduld = schone zaak, website blijft geduldig openstaan, geen vragen,, bent u er nog,, , deze vraag moet u beantwoorden. kortom GOED

goed geholpen, geduld = schone zaak, website blijft geduldig openstaan, geen vragen,, bent u er nog,, , deze vraag moet u beantwoorden. kortom GOED

H Veltkamp uit Arnhem
26-05-2022
Duidelijk
Er wordt duidelijk uitgelegd wat Ikbenfrits doet en wat ze van jou verwachten.

Er wordt duidelijk uitgelegd wat Ikbenfrits doet en wat ze van jou verwachten.

Chantal uit Arnhem
19-12-2021
prima
Hoewel uiteindelijk niet in zee gegaan met IkbenFrits vanwege onze voorkeur voor de wat persoonlijkere benadering van een lokale hypotheekadviseur was de ervaring verder positief.

Hoewel uiteindelijk niet in zee gegaan met IkbenFrits vanwege onze voorkeur voor de wat persoonlijkere benadering van een lokale hypotheekadviseur was...

Karst uit Arnhem
14-12-2021
Prettige en fijne club met een vast aanspreekpunt en korte lijnen
De vaste adviseur die je krijgt is heel kundig. De lijnen waren kort en hij speelde in op actuele situaties. Je kon op bijna elk gewenst moment wel even contact zoeken om zaken te bespreken. Het voordeel is dat je vanuit huis in je eigen tijd veel zaken kunt regelen online. Je hoeft niet apart naar een kantoor te komen en afspraken zijn soms dezelfde dag nog uit te voeren. Al met al zijn wij bijna een jaar bezig geweest om ons droomhuis te vinden. Al die tijd heb ik contact gehad om te kijken of het huis dat we tegen kwamen konden betalen. Elke keer weer geduldig te woord gestaan. Uiteindelijk hadden we een match met een huis en hebben we flink kunnen doorpakken. Het is wel handig dat je zelf wat inzicht hebt in je situatie en dat je weet waar je documenten vandaan moet halen. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd bellen of mailen of online chatten.

De vaste adviseur die je krijgt is heel kundig. De lijnen waren kort en hij speelde in op actuele situaties. Je kon op bijna elk gewenst moment wel ev...

Frederik uit Arnhem
11-03-2021
Uitstekend
Advies gevraagd om mijn hypotheek over te sluiten. Hun advies was om het nu niet te doen. Dat viel mij best tegen. Wel heel blij was ik met hun eerlijke advies. Ik heb tweemaal telefonisch contact gehad een adviseuse. Dat was bij elkaar ruim een uur. Dat was geheel gratis. Ze zijn er dus niet op uit om koste wat het kost geld aan je te verdienen. Dat waardeer ik zeer. Hoewel het advies voor mij negatief, viel er toch een last van mijn schouders, omdat ik me eindelijk met hun hulp in deze materie had verdiept. Top dus!

Advies gevraagd om mijn hypotheek over te sluiten. Hun advies was om het nu niet te doen. Dat viel mij best tegen. Wel heel blij was ik met hun eerli...

Annelies uit Arnhem
30-10-2020
Transparant!
Ik heb een fijn chatgesprek gehad met Angelina. Geen idee of dit haar echte of fictieve naam is maar goed. Daar waar wij bij de Hypotheker aan tafel zaten voor zo'n ongeveer 45 min, heeft zij al onze vragen weten te beantwoorden in een kwartier. Daarbij heeft ze ook goede aanvullingen meegegeven op onze vragen!

Ik heb een fijn chatgesprek gehad met Angelina. Geen idee of dit haar echte of fictieve naam is maar goed. Daar waar wij bij de Hypotheker aan tafel z...

Chantal uit Arnhem
21-10-2020
Snel informatie
Gemakkelijk om een eerste indruk te krijgen wat je kunt lenen.

Gemakkelijk om een eerste indruk te krijgen wat je kunt lenen.

Rita uit Arnhem
25-08-2020
Persoonlijk contact
Contact gehad met "Frits". Gaan geheel vrijblijvend bekijken wat de mogelijkheden zijn met de huidige hypotheek. Prettig dat men kostenloos daar tijd voor wil uittrekken. Top!!

Contact gehad met "Frits". Gaan geheel vrijblijvend bekijken wat de mogelijkheden zijn met de huidige hypotheek. Prettig dat men kostenloos daar tijd ...

B uit Arnhem
6-06-2020

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen, we hebben hier de meest voorkomende veelgestelde vragen voor je verzameld. Nog meer vragen? Een overzicht kun je vinden op onze FAQ pagina

Waarom is het verstandig om voor een onafhankelijke hypotheekadviseur te kiezen?

Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt alle banken zodat jij de beste voorwaarden en rente kunt krijgen. Banken doen dit niet, zij bieden alleen hun eigen producten aan waaruit je kunt kiezen. Omdat je bij een onafhankelijke adviseur veel keuze hebt, kun je vaak ook een voordeligere hypotheek vinden. Dat kan behoorlijk wat schelen over de jaren heen.

Wat kun je verwachten van een eerste hypotheekgesprek?

Je kunt kiezen of je met je hypotheekadviseur wilt bellen of videobellen. Tijdens dit gesprek kun je in jouw persoonlijke dashboard meekijken zodat je kunt zien welke analyses en berekeningen er gemaakt worden. Ook kun je deze berekeningen later terugzien of zelf aanpassen. We vinden het belangrijk dat dit gesprek zo concreet mogelijk voor je is, daarom wordt in dit gesprek al 80% besproken.

Hoeveel kost hypotheekadvies bij Frits?

Over de prijzen van onze diensten zijn we graag zo transparant mogelijk. We werken daarom met vaste tarieven. Heb jij een speciale situatie? Dan betaal je soms wat extra omdat het de adviseur meer werk kost. 

Is hypotheekadvies bij oversluiten slim?

Ook wanneer je je hypotheek gaat oversluiten, is het handig om eerst hypotheekadvies in te winnen. Vaak biedt een andere bank namelijk voordeligere rentes dan jouw eigen bank. Een adviseur helpt je met het kiezen van de beste bank voor jouw situatie. Het uiteindelijk doel is natuurlijk dat je maandlasten op deze manier lager worden.

Geven jullie ook hypotheekadvies aan ZZP’ers?

Zeker weten. Je kunt met deze tool berekenen wat je maximale hypotheek wordt als je werkt als zelfstandige. Als je daarna besluit om door te gaan met Frits, krijg je een gesprek met een adviseur die gespecialiseerd is in ZZP'ers en de betreffende regelgeving. Zo krijg je de best mogelijke service.

Enthousiast geworden?

We nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Afspraak maken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.