Hypotheekadviseur Delft

Ben je van plan een huis in Delft te kopen? Een onbezorgd gevoel en de beste hypotheekkeuze: je fixt het samen met Frits.

Gratis afspraak maken
delft-g993472924_640

Wat kun je van ons verwachten?

user_headset_icon
Een gratis hypotheekgesprek met een gecertificeerde adviseur
chart_user_icon
Inzicht in je mogelijkheden en berekeningen via je eigen dashboard
list_check_Icon
Een volledig verzorgd aanvraagtraject van offerte tot notaris
Hypotheekgesprek inplannen

Hypotheekadvies in Delft

Delft staat natuurlijk bekend om Delfts Blauw, het iconische blauwe aardewerk. Daarnaast is Delft ook de geboortestad van de schilder Johannes Vermeer,  beroemd door onder andere het schilderij 'Het meisje met de parel'. Bovendien staat de TU Delft daar, wat het een ware universiteitsstad maakt. Door deze punten (en nog vele andere) is Delft dan ook wereldwijd bekend. 

Kortom, Delft is een goede stad om in te wonen. Het heeft genoeg cultuur om te ontdekken, maar in de binnenstad is er ook genoeg gezelligheid te vinden. En daar kan je natuurlijk ook vele historische monumenten en grachten bewonderen. 

Heb je besloten een huis in Delft te willen kopen? Met onze Biedverzekering wordt jouw kans op een huis in deze prachtige stad een stuk groter!

 

Biedverzekering

Versla de huizenmarkt: ruim 4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering

Met onze Biedverzekering heb jij een streepje voor tijdens het bieden op jouw droomhuis. Je kunt met onze Biedverzekering zelfs bieden zonder voorbehoud van financiering!

 
Biedverzekering aanvragen
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Belangrijke aandachtspunten als hypotheekadviseur in Delft

Bij het kopen van een huis in Delft, zijn er een aantal zaken waar je als hypotheekadviseur extra op let en waar wij dan ook uitgebreid bij stil staan tijdens het hypotheekadvies.

WAllet

 

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Ga je een appartement kopen in Delft? Grote kans dat je dan te maken krijgt met een VvE (Vereniging van Eigenaren). Je wordt hier dan verplicht lid van.

 

Certificate

 

Bouwkundige Keuring

Het is dan wel niet verplicht, maar toch kan een bouwkundige keuring handig zijn! Daarmee weet je namelijk gelijk of jouw nieuwe huis in Delft gebreken heeft.

 

Shield blue

 

Doorlooptijd

Het rondmaken van je hypotheek - ook wel doorlooptijd genoemd - duurt gemiddeld 13-40 werkdagen. Dit hangt af van je situatie maar ook van de bank die je kiest.

 

Wij vergelijken álle banken op rente en voorwaarden

Hypotheekrentes vergelijken

Een hypotheek in Delft afsluiten met Frits: zo gaat dat

Er staat nog geen kantoor van Frits in Delft, maar dat hoeft ook niet uit! Wij werken namelijk volledig digitaal. Dit scheelt in de kosten. Je krijgt onafhankelijk advies, persoonlijke service én een vaste lage prijs.

We nemen de tijd om jou alles uit te leggen, op zo'n manier dat jij het na kunt vertellen.

Gratis hypotheekgesprek inplannen
1
Zelf rekenen
Zelf rekenen

Geavanceerde berekeningen met onze online tools

Onze website biedt geavanceerde tools waarmee alles omtrent het kopen van een huis kunt uitpluizen. Gebruik je persoonlijke dashboard om diverse rentetarieven en leningsvoorwaarden van verschillende aanbieders te vergelijken:

  • Voer een gedetailleerde evaluatie uit van je financieringsmogelijkheden
  • Analyseer de aanbiedingen van banken op basis van hun rentevoeten en algemene voorwaarden
  • Verdiep je in de elementen die invloed hebben op je financiële keuzes
  • Bekijk je toekomstige hypotheekmogelijkheden 
2
Eerste gesprek
Eerste gesprek

Persoonlijke fritsanalyse in een hypotheekgesprek

In ons vrijblijvende eerste gesprek nemen we de tijd om je te helpen je hypotheekopties te begrijpen. Je werkt samen met een adviseur die gebruik maakt van onze Fritsanalyse om de financiële mogelijkheden in kaart te brengen.

Dit gesprek is erop gericht om je alle tools te geven die je nodig hebt om zelf beslissingen te kunnen maken over je toekomstige hypotheek, in een setting die zowel informatief als ondersteunend is.

3
Adviesgesprek
Adviesgesprek

Evaluatie van hypotheekopties met je adviseur

Je gaat met je adviseur in gesprek, waarin alle relevante hypotheekopties worden geëvalueerd. De focus ligt op het afstemmen van deze opties op je persoonlijke financiële doelen en verwachtingen voor de toekomst. Dit gesprek helpt je om een goed geïnformeerde keuze te maken, gewapend met alle benodigde informatie.
4
Renteaanbod
Renteaanbod

Offerte voor hypotheekrente indienen

Zodra je een keuze hebt gemaakt, zal je adviseur je ondersteunen bij het indienen van een aanvraag voor een renteofferte. Dit document biedt een volledig overzicht van de voorwaarden van je potentiële hypotheek, inclusief de rentetarieven, de leentermijn, en een overzicht van noodzakelijke stappen die volgen.
5
Hypotheekaanvraag
Hypotheekaanvraag

Verzamelen en indienen documenten

Het succes van je hypotheekaanvraag hangt af van het tijdig en correct aanleveren van de vereiste documenten. Ons team helpt je bij het navigeren door de documentatievereisten van de bank, waarbij we zorgen dat je aan alle criteria voldoet om je aanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen.
6
Akkoord
Akkoord

Als laatste: het notarisbezoek

De laatste stap in het hypotheekproces is de officiële afhandeling bij de notaris. Dit is een belangrijk en feestelijk moment waarbij de laatste papieren worden getekend en de sleutels van je nieuwe huis officieel worden overhandigd. 

Consumentenbond
1200px-Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg
Volkskrant
RTL nieuws
NRC_logo.svg
Radar

Klanten in Delft over ons hypotheekadvies

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.

Kiyoh
1168 beoordelingen
Rating Image 9.6
Dank Bertrick!
Oktober hoorde ik dat ik op korte termijn mijn (huur)woning moest verlaten. In mijn zoektocht naar een nieuwe woning werd mij geadviseerd ook naar koopwoningen te kijken, daarvan dacht ik eerder dat dat nóóit zou lukken. Op aanraden van een vriend nam ik contact op met Bertrick voor een eerste oriënterend gesprek. Bertrick nam alles met me door, legde alle verschillende facetten en termen uit en was zowel gedurende het eerste gesprek als de diverse contactmomenten daarna instaat al mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Bertrick was goed bereikbaar en checkte zelf waar nodig in. Nadat de documenten compleet waren is de aanvraag snel en voorspoedig verlopen. Dank ook aan Claudia daarvoor. Ik heb Frits reeds aangeraden aan een vriend, hopelijk verloopt het proces voor hem net so voorspoedig!

Oktober hoorde ik dat ik op korte termijn mijn (huur)woning moest verlaten. In mijn zoektocht naar een nieuwe woning werd mij geadviseerd ook naar koo...

Sara uit Delft
11-03-2024
Helder en professioneel
Het proces voor de hypotheek was fijn. Wat het fijn maakte was dat het advies goed gericht was op onze persoonlijke situatie en plannen. De communicatie was helder en snel.

Het proces voor de hypotheek was fijn. Wat het fijn maakte was dat het advies goed gericht was op onze persoonlijke situatie en plannen. De communicat...

Iris uit Delft
15-01-2024
Hele prettige ervaring, kundige adviseur
Wij zijn op een zeer professionele en kundige wijze geholpen door Judie en Manon. Beiden hebben uitgebreid de tijd genomen om alle stappen en keuzes helder uit te leggen en de voor- en nadelen tegen elkaar weg te strepen. Ondanks enkele tegenslagen, zijn beiden zeer geduldig gebleven en waren altijd goed bereikbaar. Alle stappen en de online omgeving van Frits zijn goed toegankelijk en makkelijk in gebruik. Al met al zijn wij erg tevreden over de dienstverlening; zeker een aanrader voor een concurrende prijs!

Wij zijn op een zeer professionele en kundige wijze geholpen door Judie en Manon. Beiden hebben uitgebreid de tijd genomen om alle stappen en keuzes h...

Thomas & Sofie uit Delft
14-04-2023
Vriendelijk, behulpzaam en efficient
Mijn adviseur was erg behulpzaam gezien ik als starter nog weinig kennis had van hypotheken. Hij heeft de tijd genomen om mij zaken uit te leggen, waardoor ik voor mijn gevoel duidelijk begreep welke stappen we gingen nemen om mijn hypotheek af te sluiten. Daarnaast was het door het online platform erg makkelijk om documenten aan te leveren, maar ook om te zien welke vervolgstappen eraan kwamen, of wat precies mijn opties waren voor hypotheekverstrekkers. Tot slot ben ik erg tevreden over de flexibiliteit die IkbenFrits biedt door videobellen buiten mijn kantooruren mogelijk te maken. Daardoor hoef ik niet tijdens mijn werkdag langs een kantoor, maar kan het gewoon na werk online!

Mijn adviseur was erg behulpzaam gezien ik als starter nog weinig kennis had van hypotheken. Hij heeft de tijd genomen om mij zaken uit te leggen, waa...

Moniek uit Delft
21-09-2022
Overzichtelijk en deskundige hulp
Het dashboard van Frits is zeer overzichtelijk en onze adviseur wist onze vragen goed te beantwoorden.

Het dashboard van Frits is zeer overzichtelijk en onze adviseur wist onze vragen goed te beantwoorden.

Yoran uit Delft
11-04-2022
Als het bij Frits niet lukt, lukt het nergens
Bij andere hypotheek adviseurs was het onmogelijk, bij Frits is het gelukt :)

Bij andere hypotheek adviseurs was het onmogelijk, bij Frits is het gelukt :)

Eric uit Delft
23-03-2022
Super klant vriendelijk
Het onmogelijke is gedaan

Het onmogelijke is gedaan

Eric Gorissen uit Delft
17-12-2021
Frist maakt het hele process minder stressvol voor starters
Frist heeft ons door het hele koop process geweldig ondersteund. Van educationele artikelen tot persoonlijke begeleiding. Het heeft het hele process zeker minder stressvol gemaakt. Dank!

Frist heeft ons door het hele koop process geweldig ondersteund. Van educationele artikelen tot persoonlijke begeleiding. Het heeft het hele process z...

Koen uit Delft
11-12-2021
Deskundig advies
In het adviesgesprek werd het proces voor het afsluiten van een hypotheek goed toegelicht. Daarnaast kreeg ik ook duidelijk uitleg over de mogelijkheden om naast een hypotheek ook een familiehypotheek lening af te sluiten. Al met al ben ik zeer tevreden met de service.

In het adviesgesprek werd het proces voor het afsluiten van een hypotheek goed toegelicht. Daarnaast kreeg ik ook duidelijk uitleg over de mogelijkhed...

Xiao Sen uit Delft
25-07-2021
Traag en ondoorzichtig
Via het online platform kunnen eenvoudig alle documenten worden geupload is wordt op een overzichtelijke manier inzage gegeven in de verschillende hypotheekconstructies. Ondanks dat er vooraf dus al veel gegevens en documenten opgegeven kunnen worden zorgt dat er niet voor dat het proces snel verloopt. Mijn rente-aanbod is 2.5 week op de plank blijven liggen, zonder dat daarvoor excuses aangeboden is. Daarna kreeg ik het verzoek om deze nog even snel binnen 2 dagen deze te tekenen, anders zou het verlopen. Vervolgens werden de documenten, die al ruim een maand eerder waren geupload, afgekeurd door ikbenfrits. Bovendien werden er verschillende documenten gevraagd die helemaal niet op de documentenlijst van de hypotheekverstrekker stonden.

Via het online platform kunnen eenvoudig alle documenten worden geupload is wordt op een overzichtelijke manier inzage gegeven in de verschillende hyp...

Chris uit Delft
9-05-2021
Snel geregeld door mee denkende adviseur
Een advies gesprek gehad ruim voor kijken naar woning en er bleef contact tot de woning er was. En vanaf dat moment goed geregeld en snel duidelijk en een goede hypotheek gevonden.

Een advies gesprek gehad ruim voor kijken naar woning en er bleef contact tot de woning er was. En vanaf dat moment goed geregeld en snel duidelijk en...

Daan uit Delft
23-03-2021
Enorm handige en klantvriendelijke tools
Enkele jaren geleden via Consumentenbond in contact gekomen met Ikbenfrits. Toen gekeken of oversluiten aantrekkelijk was inclusief een gesprek. Uiteindelijk besloten, vanwege hoge boeterentes om zsm af te gaan lossen, financieel niet meest optimaal, maar voelde veel beter dan boetes te betalen en fors minder lening open te hebben. Sindsdien gebruik ik tooling en kennis van Ikbenfrits jaarlijks om te zien of situatie anders is. Mocht ik alsnog oversluiten dan doe ik dat zeker via hun gezien service, transparantie en toegevoegde waarde.

Enkele jaren geleden via Consumentenbond in contact gekomen met Ikbenfrits. Toen gekeken of oversluiten aantrekkelijk was inclusief een gesprek. Uitei...

Wim uit Delft
1-01-2021
Niet wat ik vraag
Over het verhogen géén uitsluitsel, slechts de oversluitkosten worden gegeven

Over het verhogen géén uitsluitsel, slechts de oversluitkosten worden gegeven

Kees uit Delft
24-12-2020
Een helder eerste gesprek
Ik kan alleen nog meer het eerste gesprek beoordelen. Maar hier ben ik erg tevreden over. Het is voor het eerst dat ik echt goed begrijp hoe het in elkaar zit. Er wordt oplossingsgericht nagedacht en alle stappen worden goed uitgelegd.

Ik kan alleen nog meer het eerste gesprek beoordelen. Maar hier ben ik erg tevreden over. Het is voor het eerst dat ik echt goed begrijp hoe het in el...

L uit Delft
15-10-2020

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen, we hebben hier de meest voorkomende veelgestelde vragen voor je verzameld. Nog meer vragen? Een overzicht kun je vinden op onze FAQ pagina

Waarom is het verstandig om voor een onafhankelijke hypotheekadviseur te kiezen?

Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt alle banken zodat jij de beste voorwaarden en rente kunt krijgen. Banken doen dit niet, zij bieden alleen hun eigen producten aan waaruit je kunt kiezen. Omdat je bij een onafhankelijke adviseur veel keuze hebt, kun je vaak ook een voordeligere hypotheek vinden. Dat kan behoorlijk wat schelen over de jaren heen.

Wat kun je verwachten van een eerste hypotheekgesprek?

Je kunt kiezen of je met je hypotheekadviseur wilt bellen of videobellen. Tijdens dit gesprek kun je in jouw persoonlijke dashboard meekijken zodat je kunt zien welke analyses en berekeningen er gemaakt worden. Ook kun je deze berekeningen later terugzien of zelf aanpassen. We vinden het belangrijk dat dit gesprek zo concreet mogelijk voor je is, daarom wordt in dit gesprek al 80% besproken.

Hoeveel kost hypotheekadvies bij Frits?

Over de prijzen van onze diensten zijn we graag zo transparant mogelijk. We werken daarom met vaste tarieven. Heb jij een speciale situatie? Dan betaal je soms wat extra omdat het de adviseur meer werk kost. 

Is hypotheekadvies bij oversluiten slim?

Ook wanneer je je hypotheek gaat oversluiten, is het handig om eerst hypotheekadvies in te winnen. Vaak biedt een andere bank namelijk voordeligere rentes dan jouw eigen bank. Een adviseur helpt je met het kiezen van de beste bank voor jouw situatie. Het uiteindelijk doel is natuurlijk dat je maandlasten op deze manier lager worden.

Geven jullie ook hypotheekadvies aan ZZP’ers?

Zeker weten. Je kunt met deze tool berekenen wat je maximale hypotheek wordt als je werkt als zelfstandige. Als je daarna besluit om door te gaan met Frits, krijg je een gesprek met een adviseur die gespecialiseerd is in ZZP'ers en de betreffende regelgeving. Zo krijg je de best mogelijke service.

Enthousiast geworden?

We nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Gratis afspraak maken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.