Meer kans op jouw droomhuis met het Biedcertificaat

En dat voor slechts 100 euro

Met het Biedcertificaat:

  • Geef je de makelaar zekerheid dat jij het huis écht kan betalen.
  • Worden al je documenten gecontroleerd door een gespecialiseerde hypotheekadviseur.
  • Weet je precies hoeveel je maximaal kunt bieden.

* Niet beschikbaar voor ondernemers

Wat anderen vinden van Ikbenfrits

Ronald | Verhuizer | 4-7-2019

“Een hypotheek via Ikbenfrits.nl afsluiten is een absolute aanrader. De manier van werken past volledig in deze tijd. Het digitale gemak enerzijds en de persoonlijke en vakbekwame adviseurs anderzijds (bedankt Vincent en Sher!!) maakt het werken met Frits erg intuïtief en eenvoudig terwijl het toch om serieuze en soms complexe materie gaat. Verbeter punten kan ik zo niet vinden hooguit dat Frits.nl misschien eens een keertje een beetje reclame zou moeten gaan maken zodat meer mensen een dergelijke goede ervaring mogen meemaken al denk ik dat het grote aantal tevreden klanten dit nu al wel doet. Ik in ieder geval wel!”

Bekijk al mijn reviews >

Vragen over het Biedcertificaat die ik vaak krijg

Een Biedcertificaat is een certificaat waarin ik verklaar tot welk bedrag je een huis kan kopen. Uiteraard heb ik hiervoor je financiële situatie uitvoerig onder de loep genomen en gecheckt bij welke banken je allemaal terecht kan. Het certificaat geeft de verkopend makelaar meer vertrouwen, waardoor de kans dat jij het huis krijgt groter is! Het Biedcertificaat, inclusief uitgebreide controle van jouw situatie, kost 100 euro. Sluit je daarna je hypotheek af via mij? Dan krijg je deze kosten weer terug.

Huizen gaan tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank. Door de enorme concurrentie tijdens het bieden op een huis is de kans groot dat je hem net mis loopt. Met een Biedcertificaat maak je meer kans op het huis. Als hypotheekadviseur verklaren wij in het certificaat dat je het huis namelijk kan kopen én doordat wij al een financiële analyse voor je hebben gedaan, kun je bieden met kortere ontbindende voorwaarden. Dit zijn twee grote voordelen voor de verkopend makelaar, waardoor je echt meer kans maakt op het huis.

Een Biedcertificaat inclusief uitgebreide financiële controle kost 100 euro. Sluit je je hypotheek af via mij? Dan krijg je deze 100 euro weer terug. Deze zullen we verrekenen met de advieskosten.

Lees meer over mijn advieskosten

Door mijn slimme software weten mijn adviseurs binnen no-time of een hypotheek wel of niet haalbaar is. Berekeningen kun je natuurlijk automatiseren, maar menselijke aandacht niet. Doordat we veel hebben geautomatiseerd is dat waar mijn adviseurs meer tijd voor hebben dan andere adviseurs. Mede daardoor krijg ik gemiddeld een 9 van mijn klanten.

Bekijk mijn reviews

Ik geef 100% onafhankelijk advies. Dat levert je geld op ten opzichte van adviseurs die dure verzekeringen meeverkopen of gewoon minder kennis van zaken hebben. De kosten voor hypotheekadvies zijn bij mij ongeveer de helft goedkoper dan bij bijvoorbeeld de Hypotheker.

Lees meer over waarom ik goedkoper ben dan de Hypotheker

Biedcertificaat aanvragen