Meer kans op jouw droomhuis met het Biedcertificaat

Met het Biedcertificaat:

  • Geef je de makelaar zekerheid dat jij het huis écht kan betalen.
  • Daardoor heb je een streepje voor op de concurrentie.
  • En een grotere kans om het huis te bemachtigen.

Wat anderen vinden van Ikbenfrits

Patrick | Verhuizer | 10-3-2021

“Wij zijn door Ikbenfrits erg prettig en snel geholpen, ze hebben een goede expertise, keuze uit vele aanbieders en zijn erg goed bereikbaar.”

Bekijk al mijn reviews >

Vragen over het Biedcertificaat die ik vaak krijg

Een Biedcertificaat is een certificaat waarin ik verklaar tot welk bedrag je een huis kan kopen. Uiteraard heb ik hiervoor je financiële situatie uitvoerig onder de loep genomen en gecheckt bij welke banken je allemaal terecht kan. Het certificaat geeft de verkopend makelaar meer vertrouwen, waardoor de kans dat jij het huis krijgt groter is! Na een gratis hypotheekgesprek met een van mijn adviseurs, kun je gratis om het Biedcertificaat vragen als je een bod gaat uitbrengen op een huis. Zo ziet het Biedcertificaat eruit:

Voorbeeld Biedcertificaat
Voorbeeld Biedcertificaat

Huizen gaan tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank. Door de enorme concurrentie tijdens het bieden op een huis is de kans groot dat je hem net mis loopt. Met een Biedcertificaat maak je meer kans op het huis. Als hypotheekadviseur verklaren wij in het certificaat dat je het huis namelijk kan kopen.

Na een eerste gratis hypotheekgesprek kun je jouw adviseur gratis vragen om een Biedcertificaat. Als je bod is geaccepteerd, staat je adviseur natuurlijk popelend klaar om je verder te mogen helpen met je hypotheek. Dan ga je advieskosten betalen.

Lees meer over mijn advieskosten

Door mijn slimme software weten mijn adviseurs binnen no-time of een hypotheek wel of niet haalbaar is. Berekeningen kun je natuurlijk automatiseren, maar menselijke aandacht niet. Doordat we veel hebben geautomatiseerd is dat waar mijn adviseurs meer tijd voor hebben dan andere adviseurs.

Bekijk mijn reviews

Ik geef 100% onafhankelijk advies. Dat levert je geld op ten opzichte van adviseurs die dure verzekeringen meeverkopen of gewoon minder kennis van zaken hebben. De kosten voor hypotheekadvies zijn bij mij ongeveer de helft goedkoper dan bij bijvoorbeeld de Hypotheker.

Lees meer over waarom ik goedkoper ben dan de Hypotheker