Meer kans op jouw droomhuis met het Biedcertificaat

Met een biedcertificaat geef je zekerheid richting de makelaar en heb je een streepje voor tijdens het bieden op jouw droomhuis.

Met het Biedcertificaat:

  • Geef je de makelaar zekerheid dat jij het huis écht kan betalen.
  • Daardoor heb je een streepje voor op de concurrentie.
  • En een grotere kans om het huis te bemachtigen.

Wat kun je verwachten van Ikbenfrits?

Als het gelukt is en je het huis gekregen hebt, staan mijn adviseurs klaar om je verder te helpen met je hypotheek. Zij nemen je mee door alle opties op zo’n manier dat jij het kunt navertellen. Met het dashboard als handige spiekbrief. Zo kun je je opties later nog eens terugkijken of aanpassen. Daarnaast staan ze klaar voor al je vragen. Zelfs de vragen die je niet hebt gesteld.

Vragen over het Biedcertificaat die ik vaak krijg

Een Biedcertificaat is een certificaat waarin ik verklaar tot welk bedrag je een huis kan kopen. Uiteraard heb ik hiervoor je financiële situatie uitvoerig onder de loep genomen en gecheckt bij welke banken je allemaal terecht kan. Het certificaat geeft de verkopend makelaar meer vertrouwen, waardoor de kans dat jij het huis krijgt groter is! Na een gratis hypotheekgesprek met een van mijn adviseurs, kun je gratis om het Biedcertificaat vragen als je een bod gaat uitbrengen op een huis. Zo ziet het Biedcertificaat eruit:

Voorbeeld Biedcertificaat
Voorbeeld Biedcertificaat

Huizen gaan tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank. Door de enorme concurrentie tijdens het bieden bestaat er een flinke kans dat je jouw droomhuis misloopt. Met een Biedcertificaat maak je meer kans. Als hypotheekadviseur verklaren wij in het certificaat dat je het huis namelijk kan kopen.

Na een eerste gratis hypotheekgesprek kun je jouw adviseur gratis vragen om een Biedcertificaat. Als je bod is geaccepteerd, staat je adviseur natuurlijk popelend klaar om je verder te mogen helpen met je hypotheek. Dan ga je advieskosten betalen.

Lees meer over mijn advieskosten

Door mijn slimme software weten mijn adviseurs binnen no-time of een hypotheek wel of niet haalbaar is. Berekeningen kun je natuurlijk automatiseren, maar menselijke aandacht niet. Heb je vragen? Stel ze gerust. Er gaat geen meter lopen.

Bekijk mijn reviews

Ik geef 100% onafhankelijk advies. Dat levert je geld op ten opzichte van adviseurs die dure verzekeringen meeverkopen of gewoon minder kennis van zaken hebben. De kosten voor hypotheekadvies zijn bij mij ongeveer de helft goedkoper dan bij bijvoorbeeld de Hypotheker.

Lees meer over waarom ik goedkoper ben dan de Hypotheker

Wat anderen vinden van Ikbenfrits

Patrick | Verhuizer | 10-3-2021

“Wij zijn door Ikbenfrits erg prettig en snel geholpen, ze hebben een goede expertise, keuze uit vele aanbieders en zijn erg goed bereikbaar.”

Bekijk al mijn reviews >