Hypotheekadviseur worden bij Ikbenfrits? Bouw mee aan een eerlijke hypotheekmarkt

Jij wordt Frits-adviseur omdat …

… jij je klanten ook graag helpt aan de allerbeste hypotheek

  • Superslimme software

Mijn zelfgebouwde software heeft alles wat je nodig hebt om het beste, onafhankelijke advies te geven: hulp bij het vinden van de beste bank, geautomatiseerde rapporten en meer. En mijn geoliede backoffice-machine regelt al het papierwerk voor je. Jij focust je alleen op waar je écht energie van krijgt: het beste advies geven.

  • Goede arbeidsvoorwaarden

Transparant, flexibel en eerlijk. Dat ben ik naar mijn klanten. En naar jou! Je krijgt van mij een aantrekkelijke salaris en dat is niet het enige. 30 vakantiedagen, flexibele werktijden, korting op hypotheekadvies voor je vrienden en je mag mee op mijn jaarlijkse workation samen met al je collega’s.

  • Volop doorgroeimogelijkheden

Ik geef het beste, onafhankelijke advies, en zorg dat jij de beste, onafhankelijke adviseur wordt! Daarom krijg jij bij mij volop de mogelijkheid je te ontwikkelen. Samen met je coach maak je jouw groeipad. Je ambities hoef je bij mij niet onder stoelen of banken te steken; kom maar op!

Je kent ons van

Wat mijn adviseurs van mij vinden?

“Je hoort wel vaker dat je in een warm bad komt bij een organisatie, maar bij ikbenfrits gaat dit verder. Het is niet alleen bij de introductie maar een constante factor. We helpen hier elkaar en je kan zeggen wat je op je hart hebt. Naast veel vrijheid om je werk te doen krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen zoals jij dit wilt. Verder groeien in het bedrijf of meer kennis vergaren. Het kan allemaal! Ik ben een Fritser!”

Judie Liu, werkzaam als hypotheekadviseur bij Ikbenfrits

Ik zoek adviseurs …

… die samen met mij willen bouwen aan een eerlijke hypotheekmarkt

  • De klant op 1

Blije klanten vind ik het allerbelangrijkst. Jij hebt er plezier in als je mensen helpt met je kennis en expertise en weet precies hoe je jouw klanten het beste helpt. Zo blijf ik trots op mijn cijfer bij Advieskeuze.

  • Ervaring & diploma's

Je werkt al minimaal 1 jaar in de financiële wereld. En natuurlijk heb je up-to-date WFT’s op zak of ben je bereid deze te halen. Ook heb je een HBO-opleiding afgerond.

  • Beschikbaar

Je deelt je eigen uren in. Wel verwacht ik dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent. Je werkt vanuit mijn fantastische kantoor in Amsterdam, maar ook een thuiswerkdag is mogelijk.

Zo werkt het

1 Laat je contactgegevens achter

2 Wij bellen je

3 We bepalen samen of we een match zijn

4 Hopelijk bouwen we binnenkort samen aan een eerlijke hypotheekmarkt!

Zo blij zijn mijn klanten

Mijn adviseurs vergelijken meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden

Wie is Frits?

Ik ben Frits en ik geef eerlijk hypotheekadvies. Dat ben ik gaan doen omdat ik de hypotheekmarkt ondoorzichtig vind, en traag, en onnodig ingewikkeld. Met een unieke combinatie van een online dashboard en persoonlijk advies, help ik mijn klanten om daadwerkelijk te snappen waar ze voor tekenen bij het afsluiten van een hypotheek. Eerlijk, transparant en zonder kleine lettertjes. Ik ben geen onderdeel van een bank of ander groot bedrijf; mijn advies is daarom 100% onafhankelijk.