Klantervaring van Michael

calendar
6 november 2017

Begin 2017 kocht Michael een appartement van een woningcorporatie in Rotterdam. Bij dit soort aankopen komen er wat extra dingen bij kijken.

Grote Vereniging van Eigenaren

Het appartementencomplex waar Michael gaat wonen is erg groot en heeft dus een grote VVE (Vereniging van Eigenaren). Dit betekent dat de bank extra goed kijkt naar het onderhoud van het complex, omdat de kosten hoog zijn. Hiervoor bekijkt een taxateur het MeerJaren Onderhoudsplan (MJOP) van de VVE. De bank hecht veel waarde aan dit plan waarmee het appartement in goede staat wordt gehouden. Michael's appartement in dit complex is namelijk het onderpand voor de hypotheek. Lisette, een van de documenten-experts van Frits, heeft daar strak op gezeten. "Er moest in de vergaderingen van de VVE bepaald worden hoe hoog de kosten zouden uitvallen voor de leden van de VVE. Dit moest daarna met de bank worden gecommuniceerd."

Proactief

De benodigde documenten werden proactief uitgezocht, dat vond ik erg fijn.
Michael

"Ik vond het vooral fijn dat de benodigde documenten en andere vereisten proactief werden uitgezocht," zegt Michael. "Zeker omdat ik tijdens de afrondende fase voor mijn werk in New York zat. Door het actief meedenken van Lisette is dit allemaal goed gekomen, ondanks het tijdverschil en mijn beperkte mogelijkheden om er tijd in te steken."

Online communicatie positief

Online communiceren vond Michael ook alleen maar positief. "Ik hoefde niet naar een kantoortje te komen en kon overal bij mijn gegevens. Op deze manier kon ik altijd kijken hoe mijn aanvraag ervoor stond. Wel zo handig!"

Zoals je kunt lezen is Frits ook de perfecte hypotheekadviseur voor Rotterdam!

Frame 10 (2)

Bellen met een expert

Wil jij jouw situatie bespreken met één van onze gecertificeerde hypotheekadviseurs? Laat dan je nummer achter. Op een tijd die jou uitkomt word je gebeld en kun je al je vragen stellen. In het gratis eerste gesprek wordt al 80% besproken.
Mogen wij je helpen?
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Thomas de Leeuw

Thomas is ingenieur vanuit z’n opleiding en tijdens zijn tijd aan de TU Delft werd hij verliefd op ondernemen. Zo startte hij zijn eerste bedrijf in zonne-energie terwijl hij nog studeerde. Thomas.. Lees verder

Meer lezen over Klantervaringen

23/04/2020

Randall & Simona

24/11/2017

Ton & Annie

6/11/2017

Klantervaring van Michael

6/11/2017

Michelle

6/11/2017

Jaap & Jantina

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.