Media

Frits is nogal eens in het nieuws. We stellen zaken aan de kaak die wij niet eerlijk vinden en die aandacht verdienen, zoals de oversluitboetes en rentemiddeling. Ook doen we vaak onderzoek met onze data en krijgen dan vaak nieuwe inzichten. De uitkomsten publiceren we dan. Wil jij een stuk over ons schrijven? Neem dan contact met ons op.

Bron: RTL Nieuws

ECB verhoogt rente met 0,75 procentpunt, dit zijn de gevolgen

Thomas de Leeuw, van online hypotheekadviseur IkbenFrits.nl, denkt dat de hypotheekrente in de komende maanden nog wel wat kan stijgen.

Lees artikel

Bron: Radar

Wat voor huis kun je nu kopen met een modaal inkomen?

We vroegen Thomas de Leeuw van IkbenFrits hoeveel iemand met een modaal inkomen op 1 september 2022 maximaal kan lenen. Daarnaast waren we benieuwd hoe hoog de lening kan zijn als je een gemiddelde studieschuld hebt van €15.200,- (CBS).

Lees artikel

Bron: Adformatie

Online hypotheekadviseur Frits brengt met nieuwe campagne 'tegengeluid' in hypotheekmarkt

De campagne, door DentsuAchtung, laat banken zien die vooral hun eigen hypotheek adviseren. Frits wil dat fixen met ‘een slimme rekentool’.

Lees artikel

Bron: VVP

Frits genomineerd voor VVP Advies Award 2022

De jury van de VVP Advies Award 2022 heeft de namen bekend gemaakt van de meest klantgerichte advieskantoren van Nederland. In de categorie Digitale Innovatie is Frits genomineerd voor deze award.

Lees artikel

Bron: NPO Radio 1

De Leeuw: "De stijgende rente kan bij heel veel mensen veel impact hebben"

De hypotheekrente blijft maar stijgen. Thomas de Leeuw: "De stijgende rente kan bij heel veel mensen veel impact hebben op hun plannen en veel impact hebben op hun leven."

Lees artikel

Bron: Emerce

Ikbenfrits verovert in rap tempo marktaandeel in hypotheekadvies

Op 11 oktober is Ikbenfrits door Deloitte genomineerd voor de Technology Fast50 awards 2021. Met deze ranking worden de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland erkend voor hun uitzonderlijke groeiprestaties.

Lees artikel

Bron: Radar

Studieschuld niet meer verzwijgen? Vijf vragen aan een expert

Er is opnieuw onrust ontstaan over hypotheekverstrekkers en het opvragen van je studieschuld. Kun je het (binnenkort) niet meer verzwijgen? En wat als je het niet doorgeeft? Radar stelde vijf vragen aan Thomas de Leeuw van hypotheekadviessite Ikbenfrits.nl.

Lees artikel

Bron: nu.nl

Hypotheekadviseurs verkopen volgens Consumentenbond gebakken lucht

De abonnementen die hypotheekadviseurs verkopen, zijn het geld niet waard, concluderen de Consumentenbond en hypotheekadviseur Ikbenfrits (IBF) na een onderzoek. De meeste diensten vallen onder de wettelijke zorgplicht en de andere diensten zijn volgens de onderzoekers "gebakken lucht".

Lees artikel

Bron: Infinance

‘Aflosnota’s hypotheekverstrekkers voldoen aan transparantie-eisen’

Hun aflosnota’s zijn gecontroleerd op dezelfde punten van transparantie uit de leidraad van de AFM. De onderzoekers zeggen blij te zijn om te vermelden dat al deze banken enorm vooruit zijn gegaan. “Alle banken gaven de benodigde informatie aan hun klanten door. Klanten waren hiermee in staat om, indien nodig, de boeteberekening na te rekenen.”

Lees artikel

Bron: Amweb

Ikbenfrits deelt complimentje uit: alle aflosnota’s voldoen aan AFM-eisen

Ikbenfrits deelt complimentje uit: alle aflosnota’s voldoen aan AFM-eisen

Lees artikel