Vertel me hoe je Ikbenfrits hebt ervaren

Bekijk hieronder ons review-archief (452)

Sven en Ananda hebben mij uitstekend geholpen om uit een grote set van hypotheek verstrekkers de best passende en scherpst geprijsde te vinden. Er kwamen diverse struikelblokken op die ze op tijd zagen en mij hielpen die te omzeilen. Communicatie was ook buitengewoon goed. Systeem ook zeer helder. Ik kan ikbenfrits iedereen aanraden!

Product: Afsluiten als verhuizer

Het afsluiten van de hypotheek was voor ons, op zijn zachts gezegd, een uitdaging. We waren dan ook erg blij toen we ons eerste gesprek bij Stephan Koopman terecht kwamen. Hij heeft ons echt bijzonder (!!) goed geholpen. Stap voor stap heeft hij ons alles uitgelegd en hele slimme tips gegeven. Hij heeft goed geluisterd en wist wat we nodig hadden. Het voelde voor ons meteen vertrouwd en we werden door hem echt persoonlijk geholpen. We hebben veel contact gehad in de laatste stappen van het traject en hij wist ons keer op keer gerust te stellen. Heel erg waardevol! Super bedankt daarvoor. Ik kan iedereen aanraden om hem te bellen voor een hypotheek. Dan komt het zeker voor elkaar.

Product: Afsluiten als starter

Bedankt voor het inzicht in onze financiële situatie!

Product: FritsAnalyse

Heel goede doe het zelf check, maar een eventueel te wijzigen hypotheek leverde, vanwege de nog lange looptijd niet het verwachte/gehoopte resultaat op.

Product: Doe 't zelf-check

Duidelijk overzicht ontvangen met een goed advies, en heel snel.

Product: Doe 't zelf-check