Barbara over Frits: “Ik kon ruim € 15.000 besparen!”

22 april 2015 5547x

Het verhaal van Barbara zullen veel mensen herkennen. Je kocht een huis en sloot een hypotheek af. Je luistert half naar je adviseur die wat vertelt over rentes, maandlasten, een “moeilijke case” en dat Bank X voor jou eigenlijk “de enige keus” is. Inmiddels ben je 12 jaar verder. Je kan je lasten goed dragen en je huis doet het prima. Je leest regelmatig iets in de krant over lage rentes, maar je hebt geen idee of dat voor jou van toepassing is. Uitzoeken is veel werk, saai en de zon schijnt dus ach.. We kijken het nog een jaartje aan.

Maar toen stuitte Barbara op Frits

Barbara liep min of meer toevallig tegen Frits aan. Frits richt zich specifiek op mensen zoals zij: meer dan 10 jaar geleden een huis gekocht en daarom veel waardestijging gehad. Of Barbara niet eens met Frits naar haar hypotheek wilde kijken. “Ik had wel het vermoeden dat er andere banken zijn waar ik goedkoper en beter af kan zijn. Maar daar had ik geen tijd voor en al helemaal geen zin in. Ik verwachtte er daarom niet zo heel veel van..”

Frits kwam met goed nieuws

Een grote verrassing toen bleek dat Barbara €15.000 kon besparen, zonder gedoe en gewoon bij haar eigen bank. “Ik wist helemaal niet dat er zoveel mogelijk was binnen je eigen contract, en dat dat zoveel kon schelen! Vooral omdat ik 6 maanden geleden een nieuwe rente had vastgezet.” Het afhandelen was relatief eenvoudig en snel geregeld. De waarde van haar woning is vastgesteld door een taxateur, waarna de bank de rente heeft aangepast. “Ikbenfrits.nl heeft alles uit handen genomen, ik heb alleen een handtekening gezet en de taxateur binnen gelaten. Daarna is mijn maandbedrag direct aangepast.” Aldus Barabara's ervaring met Frits.

Barbara had een positieve ervaring met Frits

Inmiddels heeft Barbara lagere maandlasten en heeft ze al veel vrienden en bekenden naar Ikbenfrits.nl doorverwezen.

Wil je weten of jij ook kan besparen? Vul de tool in en je hebt gelijk antwoord.

Auteur: Joost Schulze

Joost Schulze

Joost wordt gedreven door de mogelijkheid om complexe systemen voor iedereen begrijpbaar te maken. Na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft werkte hij als ontwerper en begon met Thomas een importbedrijf in elektrische auto’s. Nu is het online hypotheekadvies dat de klok slaat. Heb je een slimme tool gebruikt op de site? Grote kans dat Joost die gebouwd heeft!