Barbara over Frits: “Ik kon ruim €15.000 besparen!”

calendar
22 april 2015

Maar toen stuitte Barbara op Frits

Barbara liep min of meer toevallig tegen Frits aan. Frits richt zich specifiek op mensen zoals zij: meer dan 10 jaar geleden een huis gekocht en daarom veel waardestijging gehad. Of Barbara niet eens met Frits naar haar hypotheek wilde kijken. “Ik had wel het vermoeden dat er andere banken zijn waar ik goedkoper en beter af kan zijn. Maar daar had ik geen tijd voor en al helemaal geen zin in. Ik verwachtte er daarom niet zo heel veel van..”

Frits kwam met goed nieuws

Een grote verrassing toen bleek dat Barbara €15.000 kon besparen, zonder gedoe en gewoon bij haar eigen bank. “Ik wist helemaal niet dat er zoveel mogelijk was binnen je eigen contract, en dat dat zoveel kon schelen! Vooral omdat ik 6 maanden geleden een nieuwe rente had vastgezet.” Het afhandelen was relatief eenvoudig en snel geregeld. De waarde van haar woning is vastgesteld door een taxateur, waarna de bank de rente heeft aangepast. “Ikbenfrits.nl heeft alles uit handen genomen, ik heb alleen een handtekening gezet en de taxateur binnen gelaten. Daarna is mijn maandbedrag direct aangepast.” Aldus Barabara's ervaring met Frits.

Barbara had een positieve ervaring met Frits

Inmiddels heeft Barbara lagere maandlasten en heeft ze al veel vrienden en bekenden naar Ikbenfrits.nl doorverwezen. Wil je weten of jij ook kan besparen? Vul de tool in en je hebt gelijk antwoord.

Eerste pagina - Modelbrief risicoklasse

Besparen op je maandlasten?

Jouw hypotheek is ingedeeld in een risicoklasse. Als je aflost, of je huis wordt meer waard, kan het zijn dat je in een andere risicoklasse hoort. Hiermee kun je flink besparen. Met deze voorbeeldbrief laat je jouw bank weten dat je in een andere risicoklasse hoort. Je hoeft alleen nog maar jouw gegevens in te vullen.

Eerste pagina - Modelbrief risicoklasse

Download de gratis modelbrief risicoklasse

Met deze voorbeeldbrief laat je jouw bank weten dat je in een andere risicoklasse hoort. Je hoeft alleen nog maar jouw gegevens in te vullen.

Vond je deze informatie nuttig?

Thomas de Leeuw

Thomas is ingenieur vanuit z’n opleiding en tijdens zijn tijd aan de TU Delft werd hij verliefd op ondernemen. Zo startte hij zijn eerste bedrijf in zonne-energie terwijl hij nog studeerde. Thomas.. Lees verder

Meer lezen over Oversluiten

1/04/2021

Founding Stories #2: het bouwen van de oversluittool

29/12/2016

Hoe kun je besparen op je hypotheek?

12/09/2016

Frits richt Oversluitclaim.nl op

29/06/2016

Onderzoek: Hypotheek oversluiten 55-plussers vaak interessant

22/04/2015

Barbara over Frits: “Ik kon ruim €15.000 besparen!”

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.