Dienstverlening


De dienstverlening van Ikbenfrits.nl betreft het online aanbieden van rekenhulp voor hypotheken en het adviseren over en het bemiddelen bij het afsluiten van hypotheken. Wij hebben daarvoor een eenvoudig dienst- en prijsmodel opgesteld.

  1. De online tools van Ikbenfrits.nl zijn gratis. Deze kun je geheel vrijblijvend zelf invullen en gebruiken op een computer, tablet of smartphone.
  2. In het geval je tot de conclusie komt dat je een hypotheek wilt afsluiten, dan zijn er twee vervolgfases in het proces:
    1. Het hypotheekadvies. Hierin bepalen wij samen met jou, gebaseerd op jouw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie de hypotheek en de bank die het beste bij jou passen. Wij hebben een uitgebreide set van interactieve online tools, die je samen met onze adviseurs zal doorlopen. Het contact met onze adviseurs is voornamelijk telefonisch. Dit deel van het proces mondt uit in een uitgebreid adviesrapport en kost €500,-.
    2. De bemiddeling. Dit is een moeilijk woord voor het daadwerkelijk oversluiten van je lopende hypotheek naar de gewenste nieuwe hypotheek bij de nieuwe bank of het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Wij verzorgen het aanvragen van de offertes en het overleggen van de vereiste stukken, zodat je uiteindelijk naar de notaris kunt. Ook hier heeft Ikbenfrits.nl veel online tools die je helpen bij het proces. De adviseur van Ikbenfrits loodst je hier doorheen. Dit laatste deel van het proces kost €1.000,-

In het geval van een volledig doorlopen advies en bemiddelingstraject, sturen wij onze factuur naar de notaris waar de hypotheek zal passeren. Die zal door hem/haar worden voldaan.

Een complete weergave van onze dienstverlening kun je vinden in ons Dienstverleningsdocument (PDF).