Jaap & Jantina

calendar
6 november 2017

Jaap en Jantina hebben een droom: hun pensioen zoveel mogelijk reizend doorbrengen! Maar wat doe je als je nog een huis hebt met hypotheek? De hoge maandlasten zijn dan best zonde. Met hulp van Ikbenfrits hebben ze hun droom waar kunnen maken.

Lagere maandlasten

Dat was meteen al een fijn gevoel: dat ze goed bereikbaar zijn.
Jaap

jantinaJaap en Jantina zijn allebei vroeg in de 60. Ze wilden graag lagere maandlasten. Om zo meer geld over te houden om de wereld over te reizen. "We willen gewoon leuke dingen doen tijdens ons pensioen. Daarom kozen we om te verhuizen naar Zeeland om de maandlasten te kunnen verlagen. Hier konden we groter en goedkoper wonen." Ze kwamen hiervoor uit bij Ikbenfrits. "Op Hemelvaartsdag belden we op goed geluk Frits op. De telefoon werd ook nog opgenomen! Dat was meteen al een fijn gevoel: dat ze goed bereikbaar zijn."

 

Extra documenten

Het regelen van de pensioendocumenten was een behoorlijke klus. "Er waren wat extra documenten vereist vanwege vervroegd pensioen. Ze wilden namelijk op hun 65e stoppen met werken," vertelt hun adviseur Monique van der Veeken.

We zijn vooral blij met hoe goed Monique meedacht.
Jantina

Samen alles geregeld

jaap"Wij zijn vooral blij met hoe goed Monique meedacht," vult Jantina aan. "We wilden ook gaan verbouwen in ons nieuwe huis. Dit wilden we betalen met de opgebouwde waarde uit onze bankspaarhypotheek. De overwaarde van ons oude huis wilden we gebruiken om te reizen. Hier heeft Monique van alles over uitgezocht en samen hebben we het allemaal geregeld."

 

Spannende deadlines

Toen volgden een paar spannende deadlines. "We wilden namelijk de hypotheek op tijd rond krijgen. De bank deed moeilijk over het verstrekken van bepaalde gegevens en een aantal documenten liet op zich wachten. Dat heeft nog flink wat voeten in de aarde gehad. Maar Monique heeft daar goed bovenop gezeten. Dankjewel! Groetjes vanuit Bonaire!"

 
Frame 10 (2)

Bellen met een expert

Wil jij jouw situatie bespreken met één van onze gecertificeerde hypotheekadviseurs? Laat dan je nummer achter. Op een tijd die jou uitkomt word je gebeld en kun je al je vragen stellen. In het gratis eerste gesprek wordt al 80% besproken.
Mogen wij je helpen?
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Thomas de Leeuw

Thomas is ingenieur vanuit z’n opleiding en tijdens zijn tijd aan de TU Delft werd hij verliefd op ondernemen. Zo startte hij zijn eerste bedrijf in zonne-energie terwijl hij nog studeerde. Thomas.. Lees verder

Meer lezen over Klantervaringen

23/04/2020

Randall & Simona

24/11/2017

Ton & Annie

6/11/2017

Klantervaring van Michael

6/11/2017

Michelle

6/11/2017

Jaap & Jantina

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.