Michelle

calendar
6 november 2017

Michelle kwam via via bij ons terecht en 3 weken later had ze een hypotheek. Zo snel kan het gaan! Dit is haar verhaal.

 

Kopen in Amsterdam, dus snel schakelen

michelle-2"We wisten dat we snel moesten zijn, want we wilden kopen in Amsterdam," vertelt Michelle. "Lexane heeft ons hier ontzettend mee geholpen." Welke documenten moet je aanleveren? Welke keuzes moet je maken? Op welke dingen moet je letten? Als je je eerste huis gaat kopen dan zijn dit allemaal nieuwe vragen. Gelukkig hebben we bij Ikbenfrits hiervoor Lexane. Zij heeft al vele starters op de woningmarkt hun eerste stappen laten zetten.

 

Het proces ging als een trein

We zijn zeer compleet en goed geïnformeerd over wat er stond te gebeuren.
Michelle

"Lexane heeft ons zeer compleet en goed geïnformeerd over wat er speelde, wat er stond te gebeuren en wat er van ons werd verwacht. Hierdoor ging het proces als een trein." Dit gebeurde door middel van een aantal telefoongesprekken met interactieve overzichten en uitgebreide mails waarin alle opties werden vergeleken en onze todo-lijst werd besproken.

Binnen 3 weken de hypotheek rond

Binnen 3 weken de hypotheek rond krijgen! Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Lexane: "Dit was ook wel een record voor mij hoor! Het waren een paar intensieve weken, maar als alles netjes op orde is dan kan het gewoon!"

Benieuwd hoe het advies bij mij in zijn werk gaat?

Frame 10 (2)

Bellen met een expert

Wil jij jouw situatie bespreken met één van onze gecertificeerde hypotheekadviseurs? Laat dan je nummer achter. Op een tijd die jou uitkomt word je gebeld en kun je al je vragen stellen. In het gratis eerste gesprek wordt al 80% besproken.
Mogen wij je helpen?
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Thomas de Leeuw

Thomas is ingenieur vanuit z’n opleiding en tijdens zijn tijd aan de TU Delft werd hij verliefd op ondernemen. Zo startte hij zijn eerste bedrijf in zonne-energie terwijl hij nog studeerde. Thomas.. Lees verder

Meer lezen over Klantervaringen

23/04/2020

Randall & Simona

24/11/2017

Ton & Annie

6/11/2017

Klantervaring van Michael

6/11/2017

Michelle

6/11/2017

Jaap & Jantina

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.