Michelle

30, eerste huis
06 november 2017 808x

Michelle kwam via via bij ons terecht en 3 weken later had ze een hypotheek. Zo snel kan het gaan! Dit is haar verhaal.

michelle-2

Kopen in Amsterdam, dus snel schakelen

"We wisten dat we snel moesten zijn, want we wilden kopen in Amsterdam," vertelt Michelle. "Lexane heeft ons hier ontzettend mee geholpen." Welke documenten moet je aanleveren? Welke keuzes moet je maken? Op welke dingen moet je letten? Als je je eerste huis gaat kopen dan zijn dit allemaal nieuwe vragen. Gelukkig hebben we bij Ikbenfrits hiervoor Lexane. Zij heeft al vele starters op de woningmarkt hun eerste stappen laten zetten.

Het proces ging als een trein

We zijn zeer compleet en goed geïnformeerd over wat er stond te gebeuren.
Michelle

"Lexane heeft ons zeer compleet en goed geïnformeerd over wat er speelde, wat er stond te gebeuren en wat er van ons werd verwacht. Hierdoor ging het proces als een trein." Dit gebeurde door middel van een aantal telefoongesprekken met interactieve overzichten en uitgebreide mails waarin alle opties werden vergeleken en onze todo-lijst werd besproken.

Binnen 3 weken de hypotheek rond

Binnen 3 weken de hypotheek rond krijgen! Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Lexane: "Dit was ook wel een record voor mij hoor! Het waren een paar intensieve weken, maar als alles netjes op orde is dan kan het gewoon!"

Benieuwd hoe het advies bij mij in zijn werk gaat?

Auteur: Stijn Janmaat

Stijn Janmaat

Stijn is afgestudeerd op de richting Interaction Design van de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Bij Frits heeft hij zich ontpopt als een manusje van alles: development, marketing, tafeltennis-koning, portretfotografie van het team, you name it. Jouw ervaring op de website beter maken is wat hem drijft.