Ton & Annie

71 en 65, gepensioneerd

Ton en Annie wilden graag zo eenvoudig mogelijk hun hypotheekschuld naar een lager renteniveau omzetten. Ze besloten over te sluiten via Ikbenfrits en waren dik tevreden over de service: “dit is de toekomst van hypotheekadvies.”

Goed zitten voor de komende 20 jaar

Ton en Annie bekeken mei 2017 hun mogelijkheden om over te sluiten. “We wilden er de komende 20 jaar geen omkijken meer naar hebben. Daarom wilden we de hypotheekrente lang vast zetten om te weten waar we aan toe waren.” Samen met Ikbenfrits kwamen ze uit bij Munt Hypotheken. “Temeer omdat je daar uit eigen middelen onbeperkt boetevrij kunt aflossen per jaar. We vinden het fijn om uiteindelijk een zo laag mogelijke hypotheekschuld te hebben. Dat geeft ons een beter en veiliger gevoel.”

Ikbenfrits combineert persoonlijk advies met de mogelijkheid om online elk moment de vooruitgang van je aanvraag te zien, superhandig!
Ton

Meer dan 25 jaar bij een bank leidinggevende

Ton heeft meer dan 25 jaar als leidinggevende bij een bank gewerkt en zelf ook hypotheken uitgegeven. Hij vertelt dat er wel veel is veranderd in de tussentijd. “Vroeger waren de regels een stuk eenvoudiger. Je had een minimale inbreng van 10% eigen geld en je moest aflossen. Verder was er meer vrijheid voor de hypotheekverstrekker. De procedures van nu zijn veel meer gereguleerd en gestructureerd. Hierdoor zijn ze vaak te onpersoonlijk. Ikbenfrits hanteert de regelgeving op een prima manier.”

Dik tevreden met het hele proces

“Lexane, de online hypotheekadviseur van Ikbenfrits, heeft goed meegedacht over onze wensen. Deze concrete, online maar toch persoonlijke ervaring hadden we niet bij de institutionele banken en ook niet bij particuliere adviseurs die bij ons thuis zijn geweest,” vervolgt Ton. “We zijn dus dik tevreden hoe het proces is verlopen. Ikbenfrits is de toekomst van hypotheekadvies.”