100 euro korting voor leden van de Consumentenbond

Sinds 2018 kun je ook bij de Consumentenbond terecht voor hypotheekadvies. Voor deze dienst werkt de Consumentenbond samen met ons, wij voeren het hypotheekadvies voor ze uit! Vanwege deze samenwerking bieden wij leden van de Consumentenbond van de lidmaatschappen "Geld & Recht" of "Volledig & Vertrouwd" een korting van 100 euro.

Consumentenbond samenwerking

Zo activeer je jouw korting

Stap 1: word lid bij de Consumentenbond

Om te beginnen heb je een lidmaatschap bij de Consumentenbond nodig voor Geld & Recht of voor Volledig & Vertrouwd.

Stap 2: plan een gratis hypotheekgesprek

In een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs bereken je je precieze leenruimte en bespreek je jouw mogelijkheden.

Stap 3: activeer je korting in je Frits-dashboard

In je eigen Frits-dashboard kun je jouw korting activeren. Het is belangrijk dat jij je korting activeert voor het adviesgesprek.

Veelgestelde vragen over de korting en onze samenwerking met de Consumentenbond

  • Waarom werkt de Consumentenbond samen met Frits?

  • Welke voorwaarden zijn aan de korting verbonden?

  • Waarom Frits?

Wat anderen vinden van Frits

Rufael zou Frits aanbevelen

goed en snel geholpen door ikbenfrits

Rufael uit Amsterdam, 31-01-2022

ikbenfrits heeft mij snel geholpen met een wat ingewikkeldere aanvraag. Het ging om een aanvraag na uitelkaar gaan waar mijn huidige woning nog niet was verkocht. Gelukkig was de hypotheek goed haalbaar op basis van het inkomen en was toen eenmaal alle documenten er waren (taxaties beide woningen, werkgeversverklaringen) gingen de aanvragen rap (ca 6 dagen en een andere aanvraag in 4 dage). Hiermij had ik de hypotheek ruim voor de ontbindende voorwaarde rond wat eigelijk onverwacht was maar dus toch gelukt. Uiteindelijk kon ik tussen 2 opties kiezen en koos ik de optie die het beste bij mijn huidige situatie past.

Enthousiast geworden?

We nemen graag alle mogelijkheden met je door.