Webinars

Onze webinars zijn de beste start om je te oriënteren op het kopen van huis en het regelen van je hypotheek. Op deze pagina vind je een overzicht van de geplande webinars. Geen zin om te wachten? Dan kun je eerdere webinars terugkijken of meteen een gratis persoonlijk hypotheekgesprek inplannen. 

Gratis hypotheekgesprek inplannen
Webinar hypotheekadvies

Welke webinar is voor jou?

Webinar tips & tricks kopen huis

Aankomend Webinar: 10 Hypotheekgeheimen die niet elke adviseur met je deelt

Tijdens dit webinar duik je samen met een hypotheekadviseur van Frits in de beste tips en tricks als je een huis wilt kopen en een hypotheek nodig hebt. Denk aan manieren om je concurrentie bij de aankoop te slim af te zijn, bijzondere financieringsconstructies zoals de familiebank en slimme trucs zoals een verhoogde inschrijving. Zegt het je nu nog niets? Meld je dan zeker aan voor dit webinar! 

Tijdens dit webinar doorlopen we alle stappen van oriënteren tot aan de notaris en geven je bij elke stap nuttige informatie en praktische tips. Ook kijken we naar niet alledaagse oplossingen die soms verrassend veel voordeel kunnen opleveren. Uiteraard is er tijdens het webinar ruimte voor al je vragen op het gebied van financiering. 

Enthousiast geworden?

We nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Afspraak maken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.