Blij met Ikbenfrits? Doe dan mee met Vriendenkorting!

Ken je onze Vriendenkorting al? Hiermee kun jij 100 euro verdienen en je vriend 100 euro korting krijgen op hypotheekadvies bij Ikbenfrits.

Stijn Janmaat

Zo werkt de vriendenkorting

Heb je een hypotheek afgesloten via Ikbenfrits óf ben je daar op dit moment mee bezig? Dan kun je direct meedoen! Het werkt vrij eenvoudig:

 1. Begin het Vriendenkorting-programma via je persoonlijke Dashboard.
 2. Deel jouw persoonlijke code met je vrienden die met een hypotheek bezig zijn.
 3. Zij vullen na het eerste gesprek met een adviseur van Ikbenfrits hun code in op hun Dashboard.
 4. Jullie zijn nu gekoppeld!
 5. Als de hypotheek van je vriend rond is, worden jullie allebei uitbetaald!

Spelregels

 • Je kan maar door één persoon aangedragen worden.
 • Als je aangedragen wordt krijg je een korting van €100 op de kosten voor het afsluiten van je hypotheek via Ikbenfrits.
 • Als je een vriend aandraagt, krijg je een korting van €100 op de kosten voor het afsluiten van je hypotheek via Ikbenfrits als je vriend dat ook doet. Je kan dus alleen korting krijgen als je zelf je hypotheek via Ikbenfrits hebt afgesloten.
 • Je mag een onbeperkt aantal vrienden aandragen! Dus je kan zelfs geld gaan verdienen op het afsluiten van je hypotheek!
 • Je wordt uitbetaald als jouw hypotheek is afgesloten, verrekend in de factuur die je krijgt na passeren van de hypotheek.
 • Als je nog vrienden aandraagt nadat jouw hypotheek is afgesloten, wordt die korting eens in de 3 maanden aan je uitbetaald en nadat je vriend is gepasseerd.

Heb je vragen over het Vriendenkorting-programma? Mail dan naar hallo@ikbenfrits.nl.

Stijn Janmaat

Stijn Janmaat

Stijn is afgestudeerd op de richting Interaction Design van de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Bij Frits heeft hij zich ontpopt als een manusje van alles: development, marketing, tafeltennis-koning, portretfotografie van het team, you name it. Jouw ervaring op de website beter maken is wat hem drijft.