Blij met Ikbenfrits? Doe dan mee met Vriendenkorting!

We hebben weer wat nieuws verzonnen: Vriendenkorting. Hiermee kan je 100 euro verdienen per vriend die je aandraagt. Ze moeten wel hun hypotheek daadwerkelijk regelen via Ikbenfrits voordat jij korting krijgt. En je vrienden krijgen ook 100 euro korting als zij hun hypotheek via ons afsluiten! Dubbel winnen dus!

Stijn Janmaat

Vriendenkorting

Jij kan ook meedoen, ook al heb je je hypotheek al afgesloten en onze factuur betaald. De korting voor de vrienden die je aandraagt zullen we los aan je uitbetalen. De korting van je vrienden wordt verrekend in hun afsluitkosten.

Je raadt ons natuurlijk alleen aan als je tevreden met ons bent. Hopelijk ben je dat nog steeds en kunnen we je belonen als trouwe klant als je je vrienden op ons wijst.

Hoe werkt ‘t?

Het werkt vrij eenvoudig:

 1. Begin het Vriendenkorting-programma via je persoonlijke Dashboard.
 2. Deel jouw persoonlijke code met je vrienden die met een hypotheek bezig zijn.
 3. Zij vullen na het eerste gesprek met een adviseur van Ikbenfrits hun code in op hun Dashboard.
 4. Jullie zijn nu gekoppeld!
 5. Als de hypotheek van je vriend rond is, worden jullie allebei uitbetaald!

Klaar om te beginnen?

Maar dat is niet alles!

Als je heel erg je best doet en meerdere vrienden aandraagt dan kan je speciale prijzen winnen! Bijvoorbeeld een Meet & Greet (bij 5 vrienden) en zelfs een Paraboolvlucht (bij 50 vrienden)!

Aantal mensen aangedragen Superprijs
5

Meet & Greet met jouw adviseur

Waarschijnlijk heb je je adviseur nooit in het echt gezien als je je hypotheek bij ons hebt afgesloten. Maar voor jou maken we graag een uitzondering, als je 5 nieuwe klanten voor Ikbenfrits aandraagt! Je mag langskomen op FritsHQ in hartje Amsterdam om mee te lunchen of een borreltje te komen doen op vrijdagmiddag. Ook kan je zien hoe Frits er achter de schermen uitziet.

10

Dimsummen met Frits

Als we een mijlpaal hebben bereikt met Ikbenfrits gaan we altijd Dimsummen: lunchen op zijn Chinees bij Oriental City in Amsterdam. Als jij de mijlpaal van 10 vrienden hebt gehaald, nemen we jou mee uit Dimsummen!

25

Workation met Frits

Dit jaar zijn we voor het eerst op Workation naar Dakar, Senegal gegaan! Dat was een onwijs succes: goed voor de teamspirit en we hebben ook nog eens ons steentje bijgedragen aan een goed doel. We gaan volgend jaar gewoon weer! Wel naar een andere nog onbekende bestemming. Wil je mee? Als je 25 vrienden bij ons aandraagt om hun hypotheek te regelen mag dat!

50

Paraboolvlucht

Als jij 50 vrienden vertelt over Ikbenfrits én ze regelen hun hypotheek via ons, dan zijn we je natuurlijk eeuwig dankbaar. Daarnaast krijg je een echte paraboolvlucht! Je maakt dan met een vliegtuig een boogvlucht waarin je gewichtloos wordt, dus een sterke maag is aanbevolen! Wij zullen zelf ook meegaan voor ondersteuning.

Spelregels

 • Je kan maar door één persoon aangedragen worden.
 • Als je aangedragen wordt krijg je een korting van €100 op de kosten voor het afsluiten van je hypotheek via Ikbenfrits.
 • Als je een vriend aandraagt, krijg je een korting van €100 op de kosten voor het afsluiten van je hypotheek via Ikbenfrits als je vriend dat ook doet. Je kan dus alleen korting krijgen als je zelf je hypotheek via Ikbenfrits hebt afgesloten.
 • Je mag een onbeperkt aantal vrienden aandragen! Dus je kan zelfs geld gaan verdienen op het afsluiten van je hypotheek!
 • Je wordt uitbetaald als jouw hypotheek is afgesloten, verrekend in de factuur die je krijgt na passeren van de hypotheek.
 • Als je nog vrienden aandraagt nadat jouw hypotheek is afgesloten, wordt die korting eens in de 3 maanden aan je uitbetaald en nadat je vriend is gepasseerd.

Heb je vragen over het Vriendenkorting-programma? Mail dan naar hallo@ikbenfrits.nl.

Stijn Janmaat

Stijn Janmaat

Stijn is afgestudeerd op de richting Interaction Design van de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Bij Frits heeft hij zich ontpopt als een manusje van alles: development, marketing, tafeltennis-koning, portretfotografie van het team, you name it. Jouw ervaring op de website beter maken is wat hem drijft.