5 jaar Frank de Leeuw bij Ikbenfrits - een Q&A

calendar
23 augustus 2021
 

Frank, vertel eens..

Wat doe je precies bij Ikbenfrits?

Ik ben lid van het MT en binnen het MT verantwoordelijk voor Operations. Samen met de team- en inwerkcoaches zetten we ons dagelijks in voor tevreden klanten en medewerkers.

Wat was het meest memorabele moment de afgelopen 5 jaar?

Vroeger, toen ik nog als adviseur bij Ikbenfrits werkte, is het mij gelukt om een oversluitboete te verlagen van 85.000 euro naar 35.000 euro voor een klant. De klant geloofde er niet in en wilde afhaken. Hij wilde ook geen rentevoorstel meer aanvragen vanwege de kosten (destijds 500 euro). Ik heb toen voorgesteld om toch door te zetten omdat we er allebei veel tijd in hadden gestopt. Als het niet zou lukken hoefde hij niets te betalen, als het wel zou lukken betaalde hij een dubbele fee. Het lukte en de klant was super blij dat hij een dubbele fee mocht betalen! Het bespaarde bedrag van zijn oversluitboete, stond gelijk aan zijn bruto jaarsalaris. De besparing over de looptijd was een veelvoud daarvan. De volgende maand had ik ook zijn vader als klant.

Waar word je het meest blij van in je rol?

Het maakt me enorm blij dat ons Operations team soepel functioneert. Dat betekent samen doelen stellen, resultaten bereiken en voortdurend verbeteren. Binnen een goede constructieve sfeer. Collegialiteit, transparantie en een vanzelfsprekende accountability zijn belangrijke waarden binnen het bedrijf.

Wat zijn je doelen?

Misschien een beetje cliché maar het vervullen van de missie van Ikbenfrits. Dat kan volgens mij maar op een manier: met tevreden klanten en tevreden medewerkers.

Ik heb ook nog een persoonlijk doel: de lang geleden gemaakte belofte aan mijn Franse echtgenote inlossen en ons vestigen in La Douce France.

En als laatste: wat definieert Ikbenfrits?

Transparant en ambitieus. Of ambitieus en transparant?

 

Team Frits

Kom jij ons team versterken?

We willen dat iedereen in Nederland de best mogelijke hypotheek heeft. Ons team bestaat uit meer dan 80 Fritsers die dagelijks Frits beter, slimmer, klantvriendelijker, bekender en leuker maken. Dat doen we samen. We dagen elkaar uit en staan voor elkaar klaar. Wil jij ons helpen die ambitie waar te maken?

popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Bénine Bijleveld

Bénine heeft voor verschillende food merken gewerkt. Ze zorgde ervoor dat deze merken goed zichtbaar waren online en op social media, met als uiteindelijk doel het vergroten van de merkbekendheid... Lees verder

Meer lezen over Wij zijn Frits

25/04/2022

Hoe ben je hypotheekadviseur geworden en wat zijn je doelen?

21/03/2022

Over Continuous Improvement bij Frits

4/03/2022

Starten als zelfstandig adviseur voor Frits

13/01/2022

Bertrick vertelt over zijn eerste stappen in 't hypotheekadvies

22/11/2021

Hoe begin je als adviseur? Marcel vertelt 't

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.