Onafhankelijk hypotheekadvies, let op deze 5 dingen

Wat houd onafhankelijk hypotheekadvies in? En hoe kun je zeker weten dat je onafhankelijk geadviseerd wordt door je hypotheekadviseur? Ik vertel je waar je op moet letten en hoe het bij mij in zijn werk gaat.

Marjolein van Heezik

De keuze is reuze

Het allerbelangrijkste is aan onafhankelijk hypotheekadvies is dat het onpartijdig is. Zo’n adviseur geeft advies over wat het beste is voor jou. Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt alle banken zodat jij de beste voorwaarden en rente kan krijgen. Banken geven geen onafhankelijk hypotheekadvies. Zij bieden namelijk alleen hun eigen producten aan. Bij een onafhankelijke adviseur kun je uit alle banken kiezen. Jij kiest zelf de bank die het beste bij jóu past. Door meerdere banken te vergelijken kan de adviseur de beste voorwaarden en rentes voor je vinden. En dat kan je veel geld schelen.

Ikbenfrits werkt voor jou, niet voor de bank

Ik geef onafhankelijk advies en ga alleen voor jou in de benen. En niet voor de bank. Zo help ik je om jouw doel te bereiken. Of het nu gaat om lagere maandlasten of om je droomhuis. Daarom geef ik je advies over de opties die nu passen bij jouw leven, en in de toekomst. Ik bespreek samen met jou wat je toekomstplannen zijn. Op die manier vind ik de best passende hypotheek voor je.

Geen dure panden

Mijn advies is goedkoper dan bij de bank. Dat komt doordat ik online werk. En niet vanuit dure panden. Het kan wel 2 keer het geld schelen! Als online adviseur ben ik bijvoorbeeld ook goedkoper dan de Hypotheker.

Altijd goede vrienden

Ik geef vrijblijvend advies. Je kan kijken of mijn advies bij je past. Met een gratis eerste afspraak bijvoorbeeld. Liever niet met mij je hypotheek regelen? Even goede vrienden. Ik werk met no cure no pay, je betaalt pas als je er een renteaanbod is aangevraagd.

Dit ben ik

Ik ben Frits. Ik geef onafhankelijk hypotheekadvies. Online én persoonlijk. Documenten hoef je niet naar een kantoor te slepen maar upload je gemakkelijk online in je dashboard. Daar kun je altijd jouw gegevens bekijken. Ik heb adviseurs van vlees en bloed die hypotheekadvies geven via de telefoon. Je belt gemakkelijk vanuit je favoriete stoel. Voor mijn hypotheekadvies reken ik een vaste prijs. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Wil je meer over mij weten?

Lees over mijn missie en bekijk mijn team!