Een hypotheekadviseur kiezen
Onafhankelijk hypotheekadvies van Ikbenfrits

  • Compleet aanbod van meer dan 30 banken
  • 100% onafhankelijk hypotheekadvies
  • Bekend van TV

Trots op mijn beoordeling:

9.0
Ik geef het beste hypotheekadvies van Nederland

En elke dag word ik weer een stukje beter

Een huis is voor heel veel mensen de grootste aankoop die ze in hun leven doen. Een hypotheek is dan ook niet zomaar iets. Ik weet alles van hypotheken en vind het belangrijk dat jouw hypotheek goed wordt geregeld. Minstens net zo belangrijk vind ik dat jij ook begrijpt wat voor hypotheek je afsluit. Elke dag geef ik het beste hypotheekadvies van Nederland. Vandaag weer iets beter dan gisteren, en morgen nóg beter dan vandaag. Benieuwd hoe ik dat doe?

Hypotheekadviseur

De beste tools

Ik geloof in de kracht van technologie. Daarom heb ik geïnvesteerd in een team van programmeurs. Constant worden mijn rekentools door hen slimmer en beter gemaakt. Ook zorgen zij ervoor dat veel tijdrovend werk geautomatiseerd kan worden. Dat scheelt mijn hypotheekadviseurs en back-officers tijd, wat jou weer geld scheelt. Op die manier ben ik naast de beste hypotheekadviseur, ook nog eens een van de goedkoopste!

Samen kiezen we de juiste hypotheek

Hypotheekadviseurs van vlees en bloed

Ben je toe aan een nieuwe hypotheek? Dan staat een van mijn hypotheekadviseurs voor je klaar. Elke hypotheekadviseur heeft een eigen expertise. Ga je scheiden, wil je jouw hypotheek verhogen of ga je verhuizen? Wat je situatie ook is, je krijgt altijd een hypotheekadviseur toegewezen die een expert is op dat gebied. Op die manier kun jij altijd het beste geholpen worden. Makkelijk, snel, transparant en professioneel.

Hoofdstuk-1---Stappenplan-Hypotheek-ZZP

Waar en wanneer het jou uitkomt

Al mijn advies gaat online en via de telefoon. Jij bepaalt waar en wanneer we jou mogen bellen. Zo kun je hypotheekadvies krijgen aan de keukentafel, op je werk, lekker in de tuin, of vanuit je luie stoel. Samen met jouw hypotheekadviseur kijk je aan de hand van mijn online dashboard wat jouw beste opties zijn. Stap voor stap. Wil je toch graag een gezicht zien? Mijn adviseurs kunnen ook met je videobellen. De keuze is helemaal aan jou.

Wat kost hypotheekadvies bij mij?

Bij mij geldt: no cure, no pay. Je betaalt pas als er een renteaanbod is aangevraagd. Als je een eerste huis koopt betaal je in totaal 1.500 euro aan advies- en bemiddelingskosten. Als je al een koophuis hebt en gaat verhuizen, of je hypotheek wilt oversluiten kost dat net wat meer tijd en werk. Je bent dan 1.700 kwijt. Voor ondernemers kost hypotheekadvies en bemiddeling bij mij altijd 1.950 euro.

Op zoek naar je eerste koophuis of ga je verhuizen? Lees mijn tips om succesvol een huis te kopen

Onafhankelijk hypotheekadvies, nieuwe stijl

Ik hoor je denken: ‘goh, die dingen hierboven doen ze bij een andere hypotheekadviseur toch ook?’ Dat klopt. Ik ben vooral trots op hoe het advies gegeven wordt. Met een persoonlijk online Dashboard waarop je 24/7 je hypotheekaanvraag kan volgen. En met behulp van slimme tools en interactieve grafieken waar we samen naar kijken tijdens onze bel-afspraken. Kijk maar:

Waarom voor mij kiezen

Ik ben onafhankelijk, snel én voordelig

Je kunt ook een hypotheek afsluiten bij een bank, of een adviseur op de hoek. Mijn voordelen op een rijtje:

Ikbenfrits Adviseur
op de hoek
Bank
100% onafhankelijk hypotheekadvies
Begrijp je eigen hypotheek
No cure no pay, je betaalt pas als er een renteaanbod is aangevraagd
Een 9 krijgen van je klanten
Prijs van volledig oversluiten €1.700
of €1.950 voor zzp'ers
€3.000 €2.000

Klaar voor de start?

Bij mij kun je je hypotheek afsluiten vanuit je luie stoel. Je hoeft er niet voor naar een kantoor te komen. Ik bel je gewoon op, wanneer het jou uitkomt. Wanneer schikt het?

Je kent ons oa. van
Meer lezen over hypotheekadvies

Waarom je bij de Hypotheker 2 keer teveel betaalt. Jazeker!

Er zijn 4 reden waarom je bij De Hypotheker 2 keer teveel betaalt voor hypotheekadvies. Benieuwd waarom het 2 keer goedkoper kan?

Lees verder »

Waarom je oude hypotheekadviseur je niet wilt helpen met oversluiten

Je hypotheekadviseur staat niet bepaald te springen om te kijken of je kan oversluiten. Waarom toch niet? Hier zijn 4 redenen voor.

Lees verder »

12 vragen die je moet stellen aan je hypotheekadviseur

Het voorbereiden van je eerste hypotheekgesprek hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ik help je door je 12 vragen te geven die je kan stellen.

Lees verder »

Naar de hypotheekadviseur op de hoek of toch online kijken?

Een hypotheek is een grote beslissing. Dus je wilt zeker weten dat je goed zit. Tegenwoordig kan het ook online. Ik vertel je hoe.

Lees verder »