Awards voor Frits

Een kleine driewerf hoera op kantoor, want wij hebben twee awards gewonnen! En daar zijn we best een beetje trots op. Zo heeft Frits een plekje in de prestigieuze Top 250 Groeibedrijven 2021 gewonnen en ook nog eens de FinTech Awards.

stopwatch

3 min

calendar
2 juni 2021
eye

106

Top 250 Groeibedrijven 2021

Het is het tweede jaar op rij dat Frits op deze lijst staat samen met mooie bedrijven als Just Eat Takeaway en Picnic. De lijst is een overzicht van snelstgroeiende bedrijven in Nederland en wordt samengesteld door het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). Bedrijven verdienen een plekje op deze lijst als ze in de periode van 2017-2020 het meeste in omzet en/of werknemers zijn gegroeid. Scale-ups worden door ECE gezien als early adopters die bestaande markten kunnen verstoren door het huidige aanbod overbodig te maken. Om deze bedrijven beter te snappen en hun waarde te benadrukken, publiceren zij jaarlijks de Top 250 Groeibedrijven in samenwerking met nlgroeit. Leuk om te zien dat Frits hierin een plek veroverd heeft! We proberen natuurlijk de hypotheekwereld zo eerlijk mogelijk te maken en helpen graag zoveel mogelijk mensen aan een eerlijke hypotheek. Onze oprichter Michiel Lensink gaf een interview aan ECE speciaal voor de gelegenheid. Deze is terug te vinden in het Top 250 Scale-ups Insights Report 2021.

Top-250-groeibedrijven-300x241

 

FinTech Awards 2021

De FinTech Awards worden elk jaar uitgereikt door Wealth and Finance International, een Engels tijdschrift over traditionele en alternatieve investeringssectoren. Zij hebben ons dit jaar de prijs gegevens voor meest innovatieve online hypotheekadviseur. De FinTech Awards hebben als doel om individuele bedrijven te erkennen en uit te lichten die een verandering komen brengen op de manier waarop we onze financiën managen. Hierbij maakt het niet uit of je een kleine start-up bent of marktleider, zolang het maar draait om creatieve innovatie en toewijding. Dankjewel Wealth and Finance International voor deze mooie award!

Een eerlijke hypotheekmarkt

Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen aan een eerlijke hypotheek. Zo kun je bij Frits al veel online berekeningen maken waardoor je inzicht krijgt met een voorzichtige schatting of je ergens anders een betere hypotheek kunt vinden. Dit wordt geheel onafhankelijk geadviseerd. We zijn namelijk alleen in dienst van de klant en hebben als doel om hen zo goed mogelijk te helpen met hun hypotheek. Zodat ze nu blij zijn, maar ook later in de toekomst.

Team Frits

Kom jij ons team versterken?

We willen dat iedereen in Nederland de best mogelijke hypotheek heeft. Ons team bestaat uit meer dan 80 Fritsers die dagelijks Frits beter, slimmer, klantvriendelijker, bekender en leuker maken. Dat doen we samen. We dagen elkaar uit en staan voor elkaar klaar. Wil jij ons helpen die ambitie waar te maken?

popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Bénine Bijleveld

Bénine heeft voor verschillende food merken gewerkt. Ze zorgde ervoor dat deze merken goed zichtbaar waren online en op social media, met als uiteindelijk doel het vergroten van de merkbekendheid... Lees verder

Meer lezen over Wij zijn Frits

4/03/2022

Starten als zelfstandig adviseur voor Frits

13/01/2022

Bertrick vertelt over zijn eerste stappen in 't hypotheekadvies

1/11/2021

Hoe Manon Frits heeft gevonden

13/08/2021

Van hypotheekadviseur tot team lead: dit is Sven

15/06/2021

Hoe Timo van bijbaan naar hypotheekadviseur is gegaan

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.