Awards voor Frits

02 juni 2021 103x

Een kleine driewerf hoera op kantoor, want wij hebben twee awards gewonnen! En daar zijn we best een beetje trots op. Zo heeft Frits een plekje in de prestigieuze Top 250 Groeibedrijven 2021 gewonnen en ook nog eens de FinTech Awards.

Bénine Bijleveld

Top 250 Groeibedrijven 2021

Het is het tweede jaar op rij dat Frits op deze lijst staat samen met mooie bedrijven als Just Eat Takeaway en Picnic. De lijst is een overzicht van snelstgroeiende bedrijven in Nederland en wordt samengesteld door het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). Bedrijven verdienen een plekje op deze lijst als ze in de periode van 2017-2020 het meeste in omzet en/of werknemers zijn gegroeid. Scale-ups worden door ECE gezien als early adopters die bestaande markten kunnen verstoren door het huidige aanbod overbodig te maken. Om deze bedrijven beter te snappen en hun waarde te benadrukken, publiceren zij jaarlijks de Top 250 Groeibedrijven in samenwerking met nlgroeit. Leuk om te zien dat Frits hierin een plek veroverd heeft! We proberen natuurlijk de hypotheekwereld zo eerlijk mogelijk te maken en helpen graag zoveel mogelijk mensen aan een eerlijke hypotheek. Onze oprichter Michiel Lensink gaf een interview aan ECE speciaal voor de gelegenheid. Deze is terug te vinden in het Top 250 Scale-ups Insights Report 2021.

Top 250 groeibedrijven

FinTech Awards 2021

De FinTech Awards worden elk jaar uitgereikt door Wealth and Finance International, een Engels tijdschrift over traditionele en alternatieve investeringssectoren. Zij hebben ons dit jaar de prijs gegevens voor meest innovatieve online hypotheekadviseur. De FinTech Awards hebben als doel om individuele bedrijven te erkennen en uit te lichten die een verandering komen brengen op de manier waarop we onze financiën managen. Hierbij maakt het niet uit of je een kleine start-up bent of marktleider, zolang het maar draait om creatieve innovatie en toewijding. Dankjewel Wealth and Finance International voor deze mooie award!

Een eerlijke hypotheekmarkt

Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen aan een eerlijke hypotheek. Zo kun je bij Frits al veel online berekeningen maken waardoor je inzicht krijgt met een voorzichtige schatting of je ergens anders een betere hypotheek kunt vinden. Dit wordt geheel onafhankelijk geadviseerd. We zijn namelijk alleen in dienst van de klant en hebben als doel om hen zo goed mogelijk te helpen met hun hypotheek. Zodat ze nu blij zijn, maar ook later in de toekomst.

Lees ook

Hypotheek oversluiten?

Het oversluiten van je hypotheek naar een andere bank kan erg aantrekkelijk zijn, ondanks de kosten. In 2018 was de gemiddelde besparing 830 per jaar.

Hypotheek oversluiten »

Hoeveel kan ik lenen?

Wil je een hypotheek afsluiten, oversluiten of verhogen? Dan wil je eerst je maximale hypotheek berekenen, onafhankelijk.

Hypotheek berekenen »

Wie is Ikbenfrits?

Ikbenfrits is een online hypotheekadviseur en sluit hypotheken af bij ruim 30 banken. Eerlijk, transparant en zonder kleine lettertjes.

Hypotheekadviseur Ikbenfrits »

Auteur: Bénine Bijleveld

Bénine Bijleveld

Bénine heeft haar master in Persuasive Communication gehaald in Amsterdam. Tja en die overtuiging vind je wel terug in onze content. Naast content marketing heeft ze ook een neusje voor social media. Zeg, volg je ons eigenlijk al?