Bertrick vertelt over zijn eerste stappen in 't hypotheekadvies

Bertrick werkt pas anderhalve maand bij Ikbenfrits en is helemaal nieuw in ‘t hypotheekadvies. Toch wist hij vrij zeker dat een combinatie van finance en klantcontact goed bij hem zou passen. Vandaag vertelt hij over z’n eerste weken en hoe hij Ikbenfrits gevonden heeft.

stopwatch

3 min

calendar
13 januari 2022
eye

386

Bertrick, dankjewel voor je tijd. Laten we beginnen met het bijzondere verhaal over hoe je bij ons bent terecht gekomen.

Ja dat was wel bijzonder inderdaad! Ik sta ingeschreven op een website als respondent. Ze zochten een half jaar geleden naar mensen die recent een hypotheek hadden afgesloten. Dat had ik, dus meldde ik mezelf aan voor het onderzoek. Ik werd uitgenodigd en mocht op het kantoor van Ikbenfrits komen voor een aantal vragen over de website. Voor die tijd had ik nog nooit van Ikbenfrits gehoord. De sfeer op kantoor was goed: heel informeel maar toch professioneel. Een paar dagen later nam ik een kijkje op hun vacaturesite en vanaf daar is het balletje gaan rollen.

Maar je had toen nog geen ervaring als hypotheekadviseur?

Nee, dat klopt. Ik heb Financial Services Management gestudeerd, toen vond ik de mix van klantencontact en finance al interessant. Alleen dacht ik dat je bij een stoffig kantoor zou belanden als je hypotheekadviseur werd. Daarom ging ik een andere richting op, wel binnen finance. Een paar jaar later kocht ik mijn eigen huis en had ik een hypotheekadviseur nodig. Toen viel het kwartje: dit is een functie die goed bij me zou passen.

Inmiddels zijn we anderhalve maand verder, voelt het als een goede stap?

Ik ben heel blij dat ik geswitcht ben, het is namelijk lekker interactief. Zeker nu ik m’n eerste gesprekken met klanten aan het voeren ben. Klanten zijn tevreden en voelen zich goed geholpen door mij. Daar krijg ik energie van.

Het is natuurlijk nog maar kort, maar wat staat je het meeste bij?

Toen ik mezelf voorstelde aan alle Fritsers op Slack, kreeg ik allemaal leuke reacties. Ik voelde me gelijk onderdeel van het team. De neuzen staan dezelfde kant op en iedereen is positief en optimistisch. Er lopen mensen rond van alle leeftijden, maar toch is iedereen jong van geest en staat open voor verandering. Het voelt heel bijzonder en welkom.

Bertrick is gestart als junior adviseur en wordt volgens ons programma opgeleid tot ervaren hypotheekadviseur. Wil jij ook starten als adviseur? Bekijk onze vacatures

IMG_6968-1

 

Team Frits

Kom jij ons team versterken?

We willen dat iedereen in Nederland de best mogelijke hypotheek heeft. Ons team bestaat uit meer dan 80 Fritsers die dagelijks Frits beter, slimmer, klantvriendelijker, bekender en leuker maken. Dat doen we samen. We dagen elkaar uit en staan voor elkaar klaar. Wil jij ons helpen die ambitie waar te maken?

popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Bénine Bijleveld

Bénine heeft voor verschillende food merken gewerkt. Ze zorgde ervoor dat deze merken goed zichtbaar waren online en op social media, met als uiteindelijk doel het vergroten van de merkbekendheid... Lees verder

Meer lezen over Wij zijn Frits

25/04/2022

Hoe ben je hypotheekadviseur geworden en wat zijn je doelen?

21/03/2022

Over Continuous Improvement bij Frits

4/03/2022

Starten als zelfstandig adviseur voor Frits

13/01/2022

Bertrick vertelt over zijn eerste stappen in 't hypotheekadvies

22/11/2021

Hoe begin je als adviseur? Marcel vertelt 't

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.