Hoe Manon Frits heeft gevonden

calendar
1 november 2021

Manon, het is een té mooi verhaal om niet te vertellen. Vertel nog eens hoe je hier terecht bent gekomen?

Ik werkte nog ergens anders en had het daar eigenlijk heel erg naar mijn zin. Wel had ik mijn vacature meldingen aanstaan vanuit LinkedIn. Op een gegeven moment kwam er een vacature van Frits voorbij, ik klikte erop en checkte de site. Het viel me gelijk op hoe leuk alles was geschreven. De tone of voice was warm en je voelde de familie-achtige sfeer. Toch solliciteerde ik niet. In dezelfde tijd was ik aan het zoeken naar een huis en kwam ik op een online rekentool van Frits uit. Ik herkende het bedrijf en ben weer gaan zoeken naar de eerdere vacature. Die stond nog open en binnen no-time had ik HR-manager Lea aan de telefoon.

En en en?

Vanaf daar ging het snel. Na twee gesprekken te hebben gehad, lunchte ik ook een middag mee met het team om zo meer gevoel bij het bedrijf te krijgen. Het voelde nog steeds goed en ik werd alleen maar enthousiaster. Sommige dingen gebeuren gewoon met een reden toch? Niet veel later begon ik met mijn baan.

Voelde je je een beetje thuis in het begin?

Eigenlijk al heel snel. Ik werd heel warm ontvangen door het People Team en de rest van alle Fritsers. Je voelt dat het een veilige werkomgeving is, deze cultuur wordt door iedereen gedragen. Dit zie je bijvoorbeeld in de wekelijkse stand-ups, iedereen is dan erg betrokken. Na anderhalve maand ging ik ook al meteen mee met de workation. Ik had er veel verhalen over gehoord en wist niet goed wat ik moest verwachten. Tijdens deze werktrip naar Lissabon leerde ik mijn collega’s op een andere manier kennen. Heel waardevol en achteraf fijn dat dit gelijk gebeurd is.

Toen begon je onboarding. Hoe ging dat?

Ik werd behoorlijk in het diepe gegooid. Zo kon ik gelijk allerlei dingen uit gaan zoeken: welke processen liepen in mijn ogen spaak en wat kon er beter? Door er gelijk in te duiken, leer je het bedrijf snel kennen. In mijn eerste maand heb ik samen met mijn collega's van het Finance team het salarisadministratie proces geoptimaliseerd door een tijdslijn te introduceren, zodat iedereen weet wat ‘ie moet doen en wanneer. Dit was best een groot project, waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik vind het fijn dat ik direct de vrijheid en verantwoordelijkheid heb gekregen om dit te kunnen initiëren. Er wordt echt naar je geluisterd bij Frits en dit geeft me een waardevol gevoel.

Wat worden je uitdagingen?

Ik heb mezelf doelen gesteld op de korte en lange termijn. Op korte termijn wil ik graag mijn HR-adviesvaardigheden verder ontwikkelen en nog meer in processen duiken om deze slimmer in te richten. Op de lange termijn lijkt het me leuk om Learning and Development (L&D) nog meer op de kaart te zetten. Denk bijvoorbeeld aan maandelijkse kennissessies en het ontwikkelen van een learning week voor iedereen! Ik merk dat L&D en het beste in mensen naar boven halen iets is wat bij mij past. Het is een 'positieve' kant van HR.

Wil je net als Manon ook bij Frits komen werken? Leuk! Neem een kijkje bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

 
Team Frits

Kom jij ons team versterken?

We willen dat iedereen in Nederland de best mogelijke hypotheek heeft. Ons team bestaat uit meer dan 80 Fritsers die dagelijks Frits beter, slimmer, klantvriendelijker, bekender en leuker maken. Dat doen we samen. We dagen elkaar uit en staan voor elkaar klaar. Wil jij ons helpen die ambitie waar te maken?

popup_Image

Laat je liever iets achter?

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen, we hebben hier de meest voorkomende veelgestelde vragen voor je verzameld. Nog meer vragen? Hier kun je ze allemaal vinden:Veelgestelde vragen

Hoe werkt Frits?

Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen. Ons advies is dé combinatie van mens en machine, rekenkracht en inlevingsvermogen. Of je nu meer ruimte zoekt in vierkante meters, of in je maandlasten. Een onbezorgd gevoel en de beste keuze: je fixt het samen met Frits.

Is Frits écht onafhankelijk?

Daar is maar één antwoord op mogelijk: ja! We werken alleen in jouw belang en dus niet voor andere banken. Omdat we álle banken vergelijken, kunnen we je precies vertellen wat de beste rente en voorwaarden zijn voor jouw situatie.

Bij hoeveel banken kan ik terecht via Frits?

Dit zijn de banken waar je terecht kunt: ABN AMRO, Aegon, Argenta, ASN Bank, ASR, Attens Hypotheken, Allianz, BijBouwe, BLG Wonen, Centraal Beheer, Florius, Holland Woont, Hypotrust, ING, IQWOON, Lloyds Bank (Bank of Scotland), Lot Hypotheken, Merius, MUNT Hypotheken, Nationale Nederlanden, NIBC, Obvion, Reaal, Rabobank, Robuust Hypotheken, Syntrus Achmea, Tellius Hypotheken, Triodos Bank, Tulp Hypotheken, Venn Hypotheken, Woonfonds, WoonNu en Vista.

Dit zijn de banken waar je niet terecht kunt, omdat zij bijvoorbeeld niet meer bestaan of niet via een tussenpersoon hypotheken afsluiten: Regiobank, SNS, Handelsbanken, Hypotrust Goede Start Hypotheek, Moneyou, Regiobank, Philips Pensioenfonds (PPF), SKP HQ (label van de Hypotheker) en Van Lanschot. Lees meer over het hypotheekadvies.

Hoeveel kost hypotheekadvies bij Frits?

Over de prijzen van onze diensten zijn we graag zo transparant mogelijk. We werken daarom met vaste tarieven. Heb jij een speciale situatie? Dan betaal je soms wat extra omdat het de adviseur meer werk kost. 

Wat kun je verwachten van een eerste hypotheekgesprek?

Je kunt kiezen of je met je hypotheekadviseur wilt bellen of videobellen. Tijdens dit gesprek kun je in jouw persoonlijke dashboard meekijken zodat je kunt zien welke analyses en berekeningen er gemaakt worden. Ook kun je deze berekeningen later terugzien of zelf aanpassen. We vinden het belangrijk dat dit gesprek zo concreet mogelijk voor je is, daarom wordt in dit gesprek al 80% besproken.

Vond je deze informatie nuttig?

Bénine Bijleveld

Bénine heeft voor verschillende food merken gewerkt. Ze zorgde ervoor dat deze merken goed zichtbaar waren online en op social media, met als uiteindelijk doel het vergroten van de merkbekendheid... Lees verder

Meer lezen over Wij zijn Frits

25/04/2022

Hoe ben je hypotheekadviseur geworden en wat zijn je doelen?

21/03/2022

Over Continuous Improvement bij Frits

4/03/2022

Starten als zelfstandig adviseur voor Frits

13/01/2022

Bertrick vertelt over zijn eerste stappen in 't hypotheekadvies

22/11/2021

Hoe begin je als adviseur? Marcel vertelt 't

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.