Een a.s.r. hypotheek afsluiten via Frits

07 april 2022 101x

Je denkt erover om een nieuwe hypotheek bij a.s.r. af te sluiten. In dit artikel lees je alles over deze bank en hun Verduurzamingshypotheek. Je kunt via Frits een hypotheek aanvragen bij a.s.r.

Thomas de Leeuw

a.s.r. hypotheek

a.s.r. bestaat al enorm lang, namelijk sinds 1720. Je kunt voor verschillende dingen bij ze terecht: verzekeringen, beleggen, pensioenen én hypotheken.

Hoe zit het met de hypotheekrente?

Wij hebben een rentevergelijker voor je gemaakt waarin je precies kunt zien wat de huidige hypotheekrente is van a.s.r.
Ook vind je hier informatie over hun voorwaarden én een beoordeling van de Consumentenbond. Wist je bijvoorbeeld dat a.s.r. maandelijks de risicoklasse van je hypotheek checkt? Wel zo handig! In onze rentevergelijker vind je niet alleen informatie over a.s.r. maar ook alle andere banken. Zo kun je makkelijk de rente en voorwaarden met elkaar vergelijken. Frits geeft inzicht, jij maakt de keuzes.

Met beoordeling van de Logo Consumentenbond

Over de Verduurzamingshypotheek

Veel mensen zijn druk bezig met het nemen van energiebesparende maatregelen voor hun huis. Hiermee help je het milieu een handje en bespaar je uiteindelijk geld. In eerste instantie kost het verduurzamen van je huis geld, en hiervoor kun je vaak extra lenen bij de bank. Bij a.s.r. kan dit met een Verduurzamingshypotheek. Deze Verduurzamingshypotheek kun je zien als een soort bouwdepot: een speciale rekening waarvan je de energiebesparende maatregelen kunt betalen. Je hoeft van tevoren nog niet te weten welke energiebesparende maatregelen je gaat nemen of hoeveel het precies gaat kosten. Je krijgt bij a.s.r. twee jaar de tijd om rekeningen in te dienen. Als je interesse hebt in deze hypotheek, kun je het aanvragen via Frits. Eén van onze adviseurs kan het effect ervan laten zien op je maandlasten en een idee geven van de totale kosten.

Wil je meer weten over een hypotheek van a.s.r.?

Twijfel je of een hypotheek van a.s.r. voor jou het beste is of wil je gewoon meer weten? Plan dan een gratis hypotheekgesprek in met één van onze hypotheekadviseurs! Tijdens dit gesprek nemen ze je mee door alle opties. Op zo'n manier dat jij het kunt navertellen. Met jouw eigen dashboard als handige spiekbrief. Wanneer komt het je uit?

Lees ook