Hypotheekadvies van Ikbenfrits: 30 banken worden vergeleken, onafhankelijk.

12 maart 2021 4986x

Wat komt er bij hypotheekadvies allemaal kijken? Waarom heb je het nodig en wat kost het? Spoiler alert: het kost niet veel bij Ikbenfrits.

Bénine Bijleveld

Hypotheekadvies

Wanneer je een huis koopt, sluit je bijna altijd een hypotheek af. Waarschijnlijk wordt een hypotheek zelfs de hoogste lening die je ooit zult afsluiten. Daarom is het zaak om ervoor te zorgen dat alles goed gaat, en daarvoor heb je hypotheekadvies nodig. Dit wordt gegeven door een hypotheekadviseur. Zij regelen alles om de lening bij de bank rond te krijgen zodat jij met veel plezier in jouw huis kunt wonen.

Wat doet de hypotheekadviseur?

Een hypotheekadviseur heeft grofweg twee functies:

  • Hij of zij bemiddelt tussen jou en de hypotheekverstrekker. En zorgt ervoor dat alles op orde is en handelt de afsluiting van een hypotheek voor jou af.
  • Hij of zij adviseert je op basis van jouw persoonlijke gegevens. En laat jou zien wat de beste keuze is en analyseert welke hypotheek het beste bij je past.

Wat kost hypotheekadvies?

De prijs voor hypotheekadvies verschilt sterk per aanbieder. Bij sommige partijen betaal je hier een bedrag per uur voor. Bij Ikbenfrits wordt er gerekend met vaste tarieven: 1550 euro als je je eerste huis gaat kopen, 1950 als je een volgend huis gaat kopen of gaat oversluiten en 2100 euro voor ondernemers. Dit is een scherpe prijs voor hypotheekadvies en bemiddeling.

Maar, waarom kies je dan voor Ikbenfrits?

Soms hoef je niet zelf het verhaal te vertellen, maar doen de klanten dat voor je. Zij gaven het hypotheekadvies van Ikbenfrits gemiddeld een 8.4. Daarnaast is Ikbenfrits onafhankelijk, waardoor je niet in een bepaalde richting wordt geduwd. Niemand heeft er immers baat bij dat je een hypotheek afsluit bij bank X. Het gaat om jou! Eerst even bellen? Bespreek je situatie met een expert van Ikbenfrits. Die zal je vertellen wat je eerste stappen zullen zijn. Tot zo?

Lees ook