Waarom de Consumentenbond en Radar met Frits samenwerken

Het is goed mogelijk dat je Frits langs hebt zien komen bij de Consumentenbond of Radar. Maar waarom eigenlijk?
stopwatch

3 min

calendar
1 juni 2022
eye

1867

De Consumentenbond

De Consumentenbond staat er om bekend dat ze onafhankelijk in kaart willen brengen welke producten het beste zijn in hun soort. Dit doen ze door constant producten te testen en te vergelijken. Zo ook hypotheken. Hiervoor hebben ze een onafhankelijke hypotheek vergelijkingstool nodig. Op deze manier zijn ze bij ons uitgekomen. Onze tools vergelijken namelijk alle banken. Zo weet je zeker dat je de beste hypotheek afsluit voor jouw situatie.

Radar

AVROTROS Radar is na het 8-uur-journaal één van de best bekeken programma's op de Nederlandse televisie. Zij proberen allerlei soorten misstanden rondom consumentenzaken aan de kaak te stellen. Wij ontdekten eerder dat banken jarenlang veel te hoge boetes hebben berekend bij het oversluiten van de hypotheek. Daarom werden we uitgenodigd bij Radar om te vertellen hoe dat precies in zijn werk ging. Sindsdien wordt er wel vaker gebeld door Radar als er iets gebeurt in hypothekenland.

Waarom komen ze bij Frits uit?

Hier zijn drie redenen voor: wij zijn een outsider in de financiële sector, goed met cijfertjes en werken onafhankelijk.

Outsider

Geen van de drie oprichters van Frits komt uit de financiële sector. Daarnaast zijn we geen grote corporatie met duizenden mensen in dienst, maar een outsider die met verbijstering het financiële wereldje beziet. En dan gaat het kriebelen om iets te veranderen. Financiële dienstverlening kan namelijk een stuk eerlijker en efficiënter. Dat geldt al helemaal voor hypotheekadvies.

Cijfers

Wij houden van data en cijfertjes. Daarom kunnen onze tools alle banken op een rijtje zetten. Zo worden er automatisch duizenden scenario's doorgerekend. Voor Radar is het eerdere grootschalige onderzoek naar de hoge oversluitboetes natuurlijk interessant gebleken. De Consumentenbond draait warm voor de tools we gebouwd hebben. Hiermee kunnen zij hun leden garanderen dat ze onafhankelijk geadviseerd worden over hun hypotheek.

Onafhankelijk

Maar de belangrijkste reden dat de Consumentenbond en Radar met ons samenwerken is de onafhankelijkheid. Wij zijn niet gebonden aan een bank en daarom wordt er ook geen voorkeur gegeven aan een bepaalde hypotheekaanbieder. Deze onafhankelijkheid vind je ook terug bij Radar en de Consumentenbond.

Ben je op zoek naar een hypotheek?

Laat je dan adviseren door een van onze experts. Zij verdiepen zich in jouw financiële plaatje en helpen je met het vinden van een hypotheek die bij je past. Ook zorgen ze ervoor dat je weet wat je hypotheek inhoudt, zo snap je precies wat je kunt verwachten. Klinkt goed? Hieronder kun je een gratis hypotheekgesprek inplannen, dan wordt je teruggebeld wanneer het jou het beste uitkomt. Tot snel!

Hypotheekgesprek inplannen
Frame 10 (2)

Bellen met een expert

Wil jij jouw situatie bespreken met één van onze gecertificeerde hypotheekadviseurs? Laat dan je nummer achter. Op een tijd die jou uitkomt word je gebeld en kun je al je vragen stellen. In het gratis eerste gesprek wordt al 80% besproken.
Mogen wij je helpen?
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Bénine Bijleveld

Bénine heeft voor verschillende food merken gewerkt. Ze zorgde ervoor dat deze merken goed zichtbaar waren online en op social media, met als uiteindelijk doel het vergroten van de merkbekendheid... Lees verder

Meer lezen over Algemeen

12/03/2024

Ontbindende voorwaarden, let op deze 5 dingen voor je tekent voor je huis

19/02/2024

Hypotheek na overlijden

19/02/2024

Hypotheek verlengen op oudere leeftijd

10/01/2024

Wat is een aflosnota? En hoe vraag je die aan?

10/01/2024

Een recreatiewoning kopen: hoe regel je financiering?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.