Waarom de Consumentenbond en Radar met ons samenwerken

Grote kans dat je ons wel eens langs hebt zien komen bij de Consumentenbond of Radar. Maar waarom eigenlijk? Wat is het precies dat wij doen waarom dit soort partijen bij ons uitkomen als het gaat over hypotheken?

Charlie Vielvoye

De Consumentenbond gebruikt onze tools

De Consumentenbond staat er om bekend dat ze onafhankelijk in kaart willen brengen welke producten het beste zijn in hun soort. Dit doen ze door constant producten te testen en te vergelijken. Zo ook hypotheken. Hiervoor hebben ze een onafhankelijke hypotheek vergelijkingstool nodig. Op deze manier zijn ze bij Ikbenfrits uitgekomen. Omdat wij met onze tools bijna alle banken op een rij zetten. Zo weet je zeker dat je de beste hypotheek afsluit voor jouw situatie.

Radar nodigt ons vaak uit aan tafel

AVROTROS Radar is na het 8-uur-journaal één van de best bekeken programma’s op de Nederlandse televisie. Zij proberen allerlei soorten misstanden rondom consumentenzaken aan de kaak te stellen. Wij hebben ontdekt dat banken jarenlang veel te hoge boetes hebben berekend bij het oversluiten van de hypotheek. Hierover werden we uitgenodigd door Radar om te vertellen hoe dat precies in zijn werk ging. Sindsdien bellen ze ons vaak op als er iets gebeurd is in hypothekenland.

Waarom komen ze bij Ikbenfrits uit?

Hier zijn 3 redenen voor: we zijn outsiders in de financiële sector, goed met cijfertjes en onafhankelijk.

Outsiders

Geen van de 3 oprichters van Ikbenfrits komt uit de financiële sector. We zijn geen grote corporatie met duizenden mensen in dienst. In plaats daarvan zijn we outsiders die vaak met verbijstering het financiële wereldje bezien. En dan gaat het kriebelen om iets te veranderen. Financiële dienstverlening kan namelijk een stuk eerlijker en efficiënter als je het ons vraagt. Dat geldt al helemaal voor hypotheekadvies.

Cijfers

We houden bij Ikbenfrits van cijfertjes. Daarom bouwen we tools die bijna alle banken op een rij zetten. Zo worden er automatisch duizenden scenario’s doorgerekend. Voor Radar is ons grootschalige onderzoek naar de hoge oversluitboetes natuurlijk interessant gebleken. De Consumentenbond draait warm voor onze tools. Hiermee kunnen ze hun leden garanderen dat ze onafhankelijk geadviseerd worden over hun hypotheek.

Onafhankelijk

Maar de belangrijkste reden dat de Consumentenbond en Radar met ons samenwerken is onze onafhankelijkheid. We zijn niet gebonden aan een bank. Dus we geven ook niet de voorkeur aan een bepaalde hypotheekaanbieder. De Consumentenbond en Radar hebben onafhankelijkheid net als wij hoog in het vaandel.

Ben je op zoek naar een hypotheek?

Laat je dan adviseren door een van onze experts. Wanneer je met ons wilt samenwerken dan ben je zoals je ziet in goed gezelschap. De Consumentenbond en Radar gingen je al voor. Maak hiervoor een gratis belafspraak. Dan word je teruggebeld op een moment dat het jou uitkomt.