Bod gedaan op huis en nu?

Spannend! Je hebt een bod gedaan op een huis. Nog eventjes en je kunt plannen maken voor je housewarming. In dit artikel krijg je antwoord op je vraag: bod gedaan op huis en nu?

Angelina Kemper

Bod gedaan op huis en nu?

Er breekt nu eerst een spannende tijd aan. De verkoper van het huis bepaalt of ze jouw bod accepteren. Meestal krijg je binnen twee werkdagen reactie. Wil je ondertussen niet stil zitten? Je kunt je in dat geval alvast voorbereiden op de hypotheekaanvraag!

Hypotheek aanvraag voorbereiden

Nu je een bod hebt gedaan, kan je hypotheekadviseur je hypotheekaanvraag alvast voorbereiden. Zo kun je als je bod geaccepteerd wordt gelijk alles indienen. Heb je nog geen hypotheekadviseur? Bij Ikbenfrits kun je vaak binnen 24 uur nog terecht! Daarnaast regelt Ikbenfrits de goedkoopste hypotheek voor jouw situatie.

Advies- en bemiddelingskosten

Een hypotheekadviseur vraagt een vergoeding voor hypotheekadvies en de bemiddeling. Tip! Vergelijk verschillende adviseurs, want de onderlinge verschillen zijn groot. Bij de Hypotheker betaal je bijvoorbeeld twee keer zoveel dan bij Ikbenfrits. Dat komt voor een groot deel door de handige online systemen en omdat Ikbenfrits maar een kantoor heeft. De prijzen? Je betaalt als het je eerste huis is 1.550 euro, je betaalt 1.950 euro voor je volgende huis en 2.100 euro als je ondernemer bent. Lees meer over het hypotheekadvies.

Bod gedaan op je huis en nu? Je hypotheek fixen!

Ben je overtuigd en wil je graag een hypotheek aanvragen samen met Ikbenfrits? Dan is ’t altijd handig om eerst even je situatie door te spreken met een adviseur. Weet je waar je aan toe bent en kunnen zij je alvast van een eerste advies voorzien. En geen zorgen, dit gesprek is natuurlijk gratis! Tot snel?

Spannend hè, een huis kopen!

Download gratis het e-book “Help, ik koop een huis”. Vol met tips over bieden en financiering. Kan je goed voorbereid op huizenjacht.

Waar gaat het allemaal over?

  • Een stappenplan voor het kopen van een woning
  • Uitleg over alle (bijkomende) kosten
  • De 5 gouden tips van Frits voor starters
  • Handige tips, artikelen en info voor huiseigenaren