Bod gedaan op huis en nu?

Spannend! Je hebt een bod gedaan op een huis. Nog eventjes en je kunt plannen maken voor je housewarming. In dit artikel krijg je antwoord op je vraag: bod gedaan op huis en nu?
stopwatch

3 min

calendar
3 januari 2022
eye

2783

Bod gedaan op huis en nu?

Er breekt nu eerst een spannende tijd aan. De verkoper van het huis bepaalt of ze jouw bod accepteren. Meestal krijg je binnen twee werkdagen reactie. Wil je ondertussen niet stil zitten? Je kunt je in dat geval alvast voorbereiden op de hypotheekaanvraag!

Bereken direct wat jij kunt lenen

Hypotheek aanvraag voorbereiden

Nu je een bod hebt gedaan, kan je hypotheekadviseur je hypotheekaanvraag alvast voorbereiden. Zo kun je als je bod geaccepteerd wordt gelijk alles indienen. Heb je nog geen hypotheekadviseur? Bij ons kun je vaak binnen 24 uur nog terecht! Daarnaast regelen wij de goedkoopste hypotheek voor jouw situatie.

Nu berekenen wat je kunt lenen

Advies- en bemiddelingskosten

Een hypotheekadviseur is verplicht een vergoeding te vragen voor hypotheekadvies en de bemiddeling. Onze prijzen? Je betaalt als het je eerste huis is 1.990 euro , voor verhuizers of oversluiters is dat 2.400 euro . Ben je (zelfstandig) ondernemer? Dan komt daar 250 euro bovenop. Lees meer over het hypotheekadvies.

Bod gedaan op je huis en nu? Je hypotheek fixen!

Ben je overtuigd en wil je graag een hypotheek aanvragen samen met ons? Dan is 't altijd handig om eerst even je situatie door te spreken met een adviseur. Weet je waar je aan toe bent en kunnen zij je alvast van een eerste advies voorzien. En geen zorgen, dit hypotheekgesprek is natuurlijk gratis! Tot snel?

Hypotheekgesprek inplannen
Image

Een huis kopen van A-Z

Je gaat een huis kopen? Spannend! Tussen je eerste bezichtiging en het moment dat je de sleutels krijgt, moet er een hoop gebeuren. In dit e-book lees je stap voor stap wat je kunt verwachten wanneer je een huis koopt, aangevuld met een paar handige tips!

popup_Image

Download het gratis E-book “Help! Ik koop een huis”.

In dit e-book lees je stap voor stap wat je kunt verwachten wanneer je een huis koopt, aangevuld met een paar handige tips!

Vond je deze informatie nuttig?

Angelina Kemper

Angelina heeft tijdens en na haar studie voor de online bank Knab gewerkt. Als Product Owner Customer Engagement was zij verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Het behalen van een hoge NPS score.. Lees verder

Meer lezen over Huis kopen

24/11/2022

Wanneer hoef je geen overdrachtsbelasting te betalen in 2022?

24/11/2022

Overbruggingskrediet, hoe werkt 't en hoe vraag ik het aan?

24/11/2022

NHG grens 2023

24/11/2022

Hoe werkt een bouwdepot? Lees er alles over

23/11/2022

Een appartement kopen, wat komt erbij kijken?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.