Bod gedaan op huis en nu?

Spannend! Je hebt een bod gedaan op een huis. Nog eventjes en je kunt plannen maken voor je housewarming. In dit artikel krijg je antwoord op je vraag: bod gedaan op huis en nu?

Angelina Kemper

Bod gedaan op huis en nu?

Er breekt nu eerst een spannende tijd aan. De verkoper bepaalt of ze jouw bod accepteren. Meestal krijg je binnen 2 werkdagen reactie. Wil je ondertussen niet stil zitten? Je kunt je alvast voorbereiden op de hypotheekaanvraag!

Hypotheek aanvraag voorbereiden

Nu je een bod hebt gedaan kan je hypotheekadviseur je hypotheekaanvraag alvast voorbereiden. Zo kun je als je bod geaccepteerd wordt gelijk alles indienen. Heb je nog geen hypotheekadviseur? Bij mij kun je vaak morgen nog terecht! En ik regel de goedkoopste hypotheek voor jouw situatie. Ik vraag een hypotheek voor je aan in 5 stappen.

Advies- en bemiddelingskosten

Een hypotheekadviseur vraagt een vergoeding voor hypotheekadvies en de bemiddeling. Tip! Vergelijk verschillende adviseurs, want de onderlinge verschillen zijn groot. Bij de Hypotheker betaal je bijvoorbeeld twee keer zoveel dan bij mij. Dat komt voor een groot deel door mijn handige online systemen en omdat ik maar 1 kantoor heb. Bij mij betaal je voor je eerste huis 1.500 euro, 1.850 euro voor je volgende huis en 1.950 euro als je ondernemer bent. Lees meer over mijn hypotheekadvies.

Begin met het verzamelen van je documenten

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: het verzamelen van documenten voor je hypotheekaanvraag. Ik heb de belangrijkste documenten voor je op een rijtje gezet. Heel handig, bij mij kun je al je documenten uploaden in een online dashboard. Benieuwd? Neem alvast een kijkje!

Spannend hè, een huis kopen!

Download gratis het e-book “Help, ik koop een huis”. Vol met tips over bieden en financiering. Kan je goed voorbereid op huizenjacht.

Waar gaat het allemaal over?

  • Een stappenplan voor het kopen van een woning
  • Uitleg over alle (bijkomende) kosten
  • De 5 gouden tips van Frits voor starters
  • Handige tips, artikelen en info voor huiseigenaren