Beleggingshypotheek oversluiten: Hoe doe je dat?

Je mag een beleggingshypotheek omzetten naar een andere vorm. Bijvoorbeeld naar een annuïteiten hypotheek. Soms kan je het zelfs overzetten naar een aflossingsvrije hypotheek. Het geld dat je gespaard hebt kun je gebruiken om je hypotheek af te lossen of je boete te betalen. Meestal kun je veel besparen.

Een beleggingshypotheek, dat is niet meer van deze tijd

Je adviseur vertelde je dat een beleggingshypotheek veel geld zou opleveren. Nu weet je dat het niet zo is. Bijna alle beleggingshypotheken die ik zie kosten meer dan ze opleveren. Het is tijd om er iets aan te doen.

Besparen door oversluiten kan gunstiger zijn dan het lijkt

Vul de oversluittool in. Dan reken ik voor je uit of naar een andere bank gaan de moeite waard is. Bij deze berekening hou ik nog geen rekening met de extra besparing die je hebt omdat je een beleggingshypotheek omzet. Dat komt er bovenop.

Is dat ingewikkeld, een beleggingshypotheek oversluiten?

Ik heb veel ervaring met het omzetten van een beleggingshypotheek. Eerst ga ik je hypotheek vorm omzetten. Dan komt er geld vrij. We overleggen van tevoren hoe we dat het beste kunnen inzetten. Daarna sluiten we de boel over. Ik begeleid je. Stap voor stap. Gaan we?