Maximale hypotheek Rabobank

Wil je je maximale hypotheek bij de Rabobank berekenen? Dit kan supermakkelijk én binnen vijf minuten met onze rekentool. Je krijgt gelijk de beste optie voor jou te zien, omdat wij alle banken vergelijken.
stopwatch

3 min

calendar
19 november 2020
eye

5779

Bereken direct wat jij kunt lenen

Maximale hypotheek

Als je een huis wilt kopen, is het belangrijk om rekening te houden met het maximale bedrag dat je bij de bank kunt lenen. Hier kleven namelijk een paar regels aan vast. Sinds 2018 mag je bijvoorbeeld nog maximaal 100% van de waarde van je huis lenen. Benieuwd of de Rabobank de beste optie is voor jou?

Zoveel kun jij lenen

Maximale hypotheek Rabobank

Bij het bepalen van je maximale hypotheek zijn er veel voorwaarden waar banken zich aan moeten houden. Toch weet de Rabobank zich in bepaalde opzichten te onderscheiden van de concurrentie. We hebben een aantal van deze afwijkingen voor je opgezocht.

Rabobank is de één van de slechts twee hypotheekverstrekkers voor woonboten

Ben jij een woonbootliefhebber en zie jij jezelf al op het water wonen? Voor een hypotheek hiervoor kun je maar bij twee hypotheekverstrekkers terecht, waaronder Rabobank. In het geval van een woonboot kun je maximaal 80% van het aankoopbedrag lenen, 20% betaal je dus altijd zelf.

Hypotheekofferte Rabobank langer geldig

Een 'hypotheekofferte' is een aanbod van een bank met daarin een vastgesteld rentepercentage dat je over je lening gaat betalen. Bij de meeste banken is zo'n offerte twee tot vier maanden geldig. De offerte kun je dan wel verlengen, maar soms zitten daar kosten aan verbonden. Bij de Rabobank geldt je hypotheekofferte twaalf maanden. Handig als je gaat verhuizen of als er een nieuwbouwwoning gebouwd moet worden.

Benieuwd hoe ING of ABN AMRO dit aanpakt?

Liever persoonlijk advies?

Je kunt al een boel zelf berekenen met onze tool, maar soms is het gewoon fijn om een deskundige aan de telefoon te hebben. Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen.

Gratis afspraak maken
Image

Een huis kopen van A-Z

Je gaat een huis kopen? Spannend! Tussen je eerste bezichtiging en het moment dat je de sleutels krijgt, moet er een hoop gebeuren. In dit e-book lees je stap voor stap wat je kunt verwachten wanneer je een huis koopt, aangevuld met een paar handige tips!

popup_Image

Download het gratis E-book “Help! Ik koop een huis”.

In dit e-book lees je stap voor stap wat je kunt verwachten wanneer je een huis koopt, aangevuld met een paar handige tips!

Vond je deze informatie nuttig?

Thomas de Leeuw

Thomas is ingenieur vanuit z’n opleiding en tijdens zijn tijd aan de TU Delft werd hij verliefd op ondernemen. Zo startte hij zijn eerste bedrijf in zonne-energie terwijl hij nog studeerde. Thomas.. Lees verder

Meer lezen over Banken

3/07/2023

Duurzame banken

10/05/2023

DBV hypotheek

10/05/2023

Maximale hypotheekbedrag per bank

10/05/2023

CMIS (voorheen GMAC)

4/01/2023

MUNT Hypotheken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.