Maximale hypotheek ABN AMRO

Zit je al jaren bij de ABN AMRO en wil je ook je hypotheek hier afsluiten? Ze hebben een aantal gunstige voorwaarden, maar misschien is het slim om ook te vergelijken met andere banken. Zo weet je of het verstandig is om een maximale hypotheek bij ABN AMRO af te sluiten of dat je beter voor een andere bank kunt gaan.
stopwatch

3 min

calendar
2 september 2021
eye

3992

null
Bereken direct wat jij kunt lenen

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen bij ABN AMRO?

Wanneer je een huis gaat kopen, sluit je meestal een hypotheek af. De hoeveelheid geld die je mag lenen, wordt door een aantal factoren bepaald. Je kan namelijk niet zomaar alles lenen. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met het bruto-inkomen van jou (en je eventuele partner). Ook mag je vanaf 2018 maar maximaal 100% van de woningwaarde lenen. En zo zijn er nog wel een paar regeltjes. Wil je anders alvast zelf aan de slag om je maximale hypotheek te berekenen?

Nu berekenen wat je kunt lenen

Maximale hypotheek ABN AMRO

Bij het bepalen van de maximale hypotheek zijn er veel algemene voorwaarden waar banken zich aan houden. Toch zijn er ook banken die bewust van een aantal regels afwijken. Hieronder zie je een paar van die regels.

Maximale hypotheek berekenen

Expats ook welkom

Ook expats willen een hypotheek kunnen afsluiten om een huis te kunnen kopen in Nederland. Niet iedere bank accepteert de aanvragen van expats, maar de ABN AMRO is een van de uitzonderingen. Bovendien rekenen zij over de eerste 30% van het inkomen geen belasting bij deze groep. De meeste banken accepteren zo'n inkomen niet voor het afsluiten van een hypotheek. Ook andere banken maken uitzonderingen op de algemene voorwaarden. Lees hier de voorwaarden van ING en Rabobank.

Hypotheek advies

Er zijn nou eenmaal veel regeltjes en voorwaarden verbonden aan hypotheken. Wat wij in ieder geval kunnen beloven is dat jij een objectief advies krijgt; zo vergelijken onze adviseurs alle banken! En als je liever een maximale hypotheek bij ABN AMRO wilt? Ook goed. Frits fixt het voor je, en soms nog goedkoper dan bij de bank zelf.

Hypotheekgesprek inplannen
Frame 10 (2)

Bellen met een expert

Wil jij jouw situatie bespreken met één van onze gecertificeerde hypotheekadviseurs? Laat dan je nummer achter. Op een tijd die jou uitkomt word je gebeld en kun je al je vragen stellen. In het gratis eerste gesprek wordt al 80% besproken.
Mogen wij je helpen?
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Bénine Bijleveld

Bénine heeft voor verschillende food merken gewerkt. Ze zorgde ervoor dat deze merken goed zichtbaar waren online en op social media, met als uiteindelijk doel het vergroten van de merkbekendheid... Lees verder

Meer lezen over Banken

3/07/2023

Duurzame banken

10/05/2023

DBV hypotheek

10/05/2023

Maximale hypotheekbedrag per bank

10/05/2023

CMIS (voorheen GMAC)

4/01/2023

MUNT Hypotheken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.