Hypotheek en belastingaangifte 2015

07 maart 2016 2281x
Elk jaar is het vlak voor de lente weer zo ver: Tijd voor de belastingaangifte. Vanaf 1 maart kun je de belastingaangifte doen. Maar hoe zit het met je hypotheek en belastingaangifte 2015? Wat mag je wel en niet aftrekken? Graag geven wij een paar tips in verband met je hypotheek en welke aftrekbare kosten er zijn. Om het nog makkelijker te maken, hebben wij een screenshot geplaatst waar je alles kunt vinden.
Auteur: Awisa Shamshiri

Awisa Shamshiri

Awisa Shamshiri, part-time cabaretier, houdt zich bezig met online marketing van Ikbenfrits.

Cookies?

Ik plaats cookies om de site goed te laten werken en nog beter te maken. Vind je dat goed?

Check alle opties

Ik gebruik jouw gegevens om ervoor te zorgen dat je ook echt vindt waar je naar op zoek bent. Met deze cookies krijg je bijvoorbeeld gerichte advertenties op basis van jouw voorkeuren en gedrag.

Ik vind een persoonlijke ervaring belangrijk. Om mijn website het beste bij jouw voorkeuren aan te laten sluiten, moet ik een paar dingen van je opslaan. Bijvoorbeeld je IP-adres.

Deze cookies zijn nodig om ervoor te zorgen dat mijn website goed werkt.

Meer weten?

Lees ook mijn Cookiestatement en Privacyverklaring.