Waarom zoveel mensen hun hypotheek oversluiten bij Frits

De rentes staan behoorlijk laag op het moment. Het oversluiten van je hypotheek kan daarom heel interessant zijn. Wij helpen je graag met oversluiten!
stopwatch

3 min

calendar
17 mei 2021
eye

1747

Het oversluiten van je hypotheek

Is je hypotheekrente hoger dan de huidige rentes? Dan kun je mogelijk besparen door het oversluiten van je hypotheek.

Waarom mensen oversluiten bij Frits

Maar liefst 60% van de Nederlanders verlengt zonder na te denken hun rentevaste periode bij hun bank. Terwijl ze vaak kunnen besparen! Wij helpen veel mensen om te besparen en daarom is het grootste gedeelte van de klanten een oversluiter. Maar waarom kiezen zij voor ons?

Bereken direct wat jij kunt lenen

1. Frits heeft handige tools

Om te kijken of oversluiten verstandig is, wil je alle voorwaarden, rentes en oversluitboetes tegelijk met elkaar vergelijken. Dit komt neer op duizenden scenario's en hiervoor heb je rekenkracht nodig. Gelukkig hebben wij een handige tool. Daarmee bereken je binnen vijf minuten of het voor jou ook voordelig is. Ook de Consumentenbond gebruikt die tool omdat ze het de beste tool vinden voor een eerlijke vergelijking.

2. Alle banken eerlijk voor je op een rij

Zoals gezegd vergelijken wij dus onafhankelijk alle banken. Wanneer de berekening gemaakt is, wordt dit aan jou getoond tijdens een telefonische afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Die kijkt op zijn computer met je mee. Probeer dat maar eens bij je eigen bank voor elkaar te krijgen. Die vertelt je echt niet als je ergens anders goedkoper uit bent.

3. Televisie

Wij willen de hypotheekmarkt eerlijker maken. Daarom wordt er aan de bel getrokken als iets niet in de haak is. Dit was het geval met de boetes die banken rekenen wanneer je je hypotheek wilt oversluiten. Wat blijkt? Die zijn veel te hoog. Hiermee zijn we meerdere malen in AVROTROS Radar geweest. Da's natuurlijk goede reclame.

4. Frits heeft ervaring met oversluiten

Wij hebben al talloze mensen geholpen met oversluiten, door heel het land. De hypotheekadviseurs zijn daarom echte experts geworden op dit vlak. Als je naar de hypotheekadviseur op de hoek gaat dan is dit natuurlijk niet het geval. Voor hem of haar is oversluiten moeilijker en tijdrovender omdat ze dit minder vaak doen.

Oversluiten bij Frits?

Heb je de handige bankenvergelijker al gebruikt? Kwam eruit dat je kunt besparen? Mooi! Als je een afspraak met ons maakt, vertelt een van onze adviseurs je binnen 30 minuten hoe je ervoor staat. Gratis natuurlijk. Blijkt het dat je beter niet kunt oversluiten? Dan wordt dat natuurlijk ook eerlijk verteld. Beloofd!

Gratis afspraak maken
Frame 10 (2)

Bellen met een expert

Wil jij jouw situatie bespreken met één van onze gecertificeerde hypotheekadviseurs? Laat dan je nummer achter. Op een tijd die jou uitkomt word je gebeld en kun je al je vragen stellen. In het gratis eerste gesprek wordt al 80% besproken.
Mogen wij je helpen?
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Thomas de Leeuw

Thomas is ingenieur vanuit z’n opleiding en tijdens zijn tijd aan de TU Delft werd hij verliefd op ondernemen. Zo startte hij zijn eerste bedrijf in zonne-energie terwijl hij nog studeerde. Thomas.. Lees verder

Meer lezen over Oversluiten

10/01/2024

Aflossen als je huis onder water staat

12/10/2023

Fiscale gevolgen van het aflossen van je hypotheek

15/08/2023

Aflossingsvrije hypotheek aan het einde van de looptijd. Wat nu?

15/08/2023

Is het handig om een aflossingsvrije hypotheek over te sluiten?

10/07/2023

Overgangsrecht, zo profiteer je alsnog van hypotheekrenteaftrek

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.