Hypotheekadvies van Frits, of van een landelijke adviesketen?

Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient. Een onbezorgd gevoel en de beste keuze. Ons hypotheekadvies werkt daarom net iets anders dan je misschien gewend bent bij de grote landelijke ketens, zoals de Hypotheekshop en Hypotheek Visie. Benieuwd wat we anders doen?
stopwatch

3 min

calendar
3 januari 2022
eye

4063

Wat je van ons kunt verwachten

Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw online dashboard zie jij alles wat zij ook zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen. Bij ons ben je zeker van:

  • Een gespecialiseerde hypotheekadviseur die jou helpt

  • Volledige controle: jij ziet alles wat jouw adviseur ziet. Alle cijfers, alle opties en alle scenario's.

  • Concreet advies. Tijdens je eerste gratis gesprek bespreek je al 80%

  • Gemakkelijk en snel je documenten aanleveren in je persoonlijke online dashboard

Kennis maken? Onze adviseurs staan voor je klaar.
Gratis hypotheekgesprek inplannen
Frame 597

Onze adviseurs

Anders dan bij veel landelijke hypotheekadvies ketens, hebben de meeste van onze adviseurs een specialisme. Hierdoor kunnen wij je zo goed mogelijk adviseren over jouw situatie. Of je nu zzp’er bent of in een nieuwbouwhuis gaat wonen, wij hebben een expert rondlopen die je helpt met al je vragen. En heb je graag een duurzame of groene hypotheek? Via ons kun je ook terecht bij Triodos en ASN!

Wij vergelijken álle aanbieders op rente en voorwaarden

Hypotheekrentes vergelijken

Welke adviseur past bij jou?

Een grote adviesketen of Frits? Het hangt volledig af van wat jij belangrijk vindt en waar je naar op zoek bent. Als jij je goed voelt bij videobellen met je adviseur, zelf graag meekijkt met alle berekeningen en het geen probleem vindt om je documenten online aan te leveren ben je bij ons aan het juiste adres. Hecht je toch meer waarde aan een kopje koffie aan het bureau van een adviseur of heb je moeite met online je hypotheek regelen? Dan ligt een grote adviesketen misschien meer in jouw straatje.

Frame 10 (2)

Bellen met een expert

Wil jij jouw situatie bespreken met één van onze gecertificeerde hypotheekadviseurs? Laat dan je nummer achter. Op een tijd die jou uitkomt word je gebeld en kun je al je vragen stellen. In het gratis eerste gesprek wordt al 80% besproken.
Mogen wij je helpen?
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Michiel Lensink

Bij Frits was Michiel verantwoordelijk voor de strategie van het bedrijf. Hij is mede- oprichter van het bedrijf. De reden waarom hij startte met Frits is omdat hij inzag dat er weinig transparantie.. Lees verder

Meer lezen over Hypotheek afsluiten

Hypotheekadvies of zelf uitzoeken?

Betaal je een hypotheek vooraf of achteraf?

Verhoogde inschrijving hypotheek: Voor- en nadelen

Welke kosten kun je meefinancieren in je hypotheek?

Een ‘financieringsverklaring’: wat kun je ermee?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.